Aarhus: Private middage for singler – nu også med vinsmagning

Aarhus: Private middage for singler – nu også med vinsmagning

Happy Meeting er middage i private hjem for singler i alderen 35-45 år og 45-55 år i Aarhus og omegn, og nu er efterårets datoer på plads – og der er desuden mulighed for vinsmagning denne sæson.

 

Happy Meeting er ikke et kødmarked eller dating, men uformelle middage, hvor deltagerne selv står for maden og for hyggen, ligesom det er en god mulighed for at møde nye mennesker.

 

Middagene foregår i private hjem hos en af deltagerne, og de andre deltagere medbringer mad efter nærmere aftale. Dette efterår er der også mulighed for vinsmagning af rødvin og cava, hvis du har lyst.

 

Datoerne for Happy Meeting i efteråret er:

Lørdag 17. september 2016 (her kan du tilvælge rødvins- eller cavasmagning)

Lørdag 22. oktober 2016 ( her kan du tilvælge rødvins- eller cavasmagning)

Lørdag 19. november 2016.

 

Du får af arrangøren tildelt en “makker”, som du skal lave mad sammen med, inden I sammen tager til selve middagen, og du kan vælge at være vært og lægge hus til en middag eller være gæst. Hvis du er vært, skal du have plads til 8-10 spisende gæster omkring et bord.

 

Middagene begynder kl. 18.30, og når maden er spist ved ca. 23.30-tiden mødes alle de forskellige selskaber rundt omkring i byen på Jakobs Rom & Bobler i Vestergade i Aarhus C for at feste. Her vil der være fri entré samt en gratis drink eller øl.

 

Det koster 179 kr. at deltage i Happy Meeting.

 

►► Læs mere om Happy Meeting i Aarhus her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Happy Single Life: Disse 5 vaner har alle lykkelige singler til fælles

Læs også: Her er de bedste datingtips fra et intenst dating-år

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou