Disse singlefester bliver (næsten) altid udsolgt

Disse singlefester bliver (næsten) altid udsolgt

Der er plads til mellem 100 og 175 singler, og til de seneste to fester er alle billetter blevet solgt. Den næste fest finder sted lørdag 1. oktober 2016 kl. 19 hos Restaurant Vestermølle i Skanderborg, og der er stadig billetter at få fingre i.

 

Det er Li-Singlefester, der arrangerer, og singlefesten er for singler ml. ca. 40 og 65 år. Gæsterne kommer både fra lokalområdet og fra resten af landet.

 

Singlefest med mad og dans

Festen begynder kl. 19, hvor der bliver serveret middag. Denne gang står menuen på svampesuppe med ristet bacon, kalv stegt som vildt med diverse tilbehør og gammeldags æblekage med flødeskum til dessert.

 

Musikken bliver leveret af to garvede musikere, der bl.a. spiller numre af Eagles, Kim Larsen, Shu bi dua, Thomas Helmig, Ed Sheran , Smokie, Shadows, Bryan Adams, Rasmus og Tommy Seebach, Runrig m.fl.

 

Læs mere og køb billet til singlefesten i Skanderborg her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Hverdagsmad: Ny madklub for singler i Aarhus

Læs også: Nu som lydbog: Sådan gør du det nemmere at være single

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou