Hverdagsmad: Ny madklub for singler i Aarhus

Hverdagsmad: Ny madklub for singler i Aarhus

Single-arrangementer har tit noget med fest og dans at gøre, og derfor er det også tit i weekenderne, de foregår, men nu åbner en ny madklub for singler i Aarhus i hverdagene.

 

Det er minglr, der også står bag den store årlige nytårsfest i Turbinehallen, der nu også begynder at arrangere madklub for singler i hverdagene. Konceptet er hverdagsmad i hyggelige omgivelser og i godt selskab for dig, der ikke har lyst til at spise alene hver dag.

 

Mad og hygge med andre singler

Du behøver heller ikke blive hængende og konversere hele aftenen, fortæller Gitte Ellegaard, der er arrangør.

 

“SingleMadKlub er en hyggestund i en travl hverdag, uden at du forpligter dig til et helaftensarrangement. Jeg synes, at der mangler noget, hvor du bare kommer, hygger og spiser og kan gå hjem igen bagefter, uden at du behøver at blive hængende i flere timer,” forklarer hun.

 

Læs mere og tilmeld dig singlemadklub i Aarhus her

 

Samtidig kan singlemadklubben være en god måde at få taget hul på at tage til singlearrangementer og møde nye mennesker.

 

“Det er mere uformelt end at sidde til en middag og spise tre retter, og hvor man skal være social en hel aften, så hvis man ikke har været til singlearrangementer tidligere, synes jeg, det her vil være et godt sted at begynde,” siger Gitte Ellegaard.

 

Singlemad på “Grillbar”

Singlemadklubben finder sted på Grill N Bar i Sankt Clemens Stræde i Aarhus, hvor der bliver serveret lækker hverdagsmad.

 

Indtil videre er der tre datoer på programmet:

Onsdag 5. oktober 2016 kl. 18

Tirsdag 1. november 2016 kl. 18

Onsdag 17. december 2016 kl. 18

 

Læs mere og tilmeld dig singlemadklub i Aarhus her

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Singlemad-klumme: Disse boller gider du godt bage “bare” til dig selv

Læs også: Anmeldelse af singlemad: Disse sunde færdigretter hitter 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou