Tag til single-foredrag på sexologi-festivalen i København

Tag til single-foredrag på sexologi-festivalen i København

Fra fredag 7. oktober til søndag 16. okotober 2016 er der sexologi-festival i København med masser af foredrag om parforhold, dating og sex.

 

Det endelige program er ikke på plads endnu, men der er allerede flere foredrag og workshops, der er relevante for os singler. Her er et udpluk af de singlerelevante foredrag og workshops, men kig selv forbi Sexologifestivalens hjemmeside frem mod festivalen og se, om der kommer andre, der kunne være interessante for dig.

 

F.eks. er der fredag 7. oktober 2016 kl. 19-21 foredraget “Sammenhængen imellem din opvækst og din måde at danne par på”.

 

Tirsdag 11. oktober kl. 17-18.30 kan du deltage i workshoppen  “Klædt på til kærligheden” med sexolog Nadja Kuszon. Hende kan du evt. læse et interview med her på SingleSpot fra tidligere: Find dine værdier, og scor en kæreste

 

►► Læs mere om Sexologi-festival i København her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Find dine værdier, og scor en kæreste

Læs også: Her er de bedste datingtips fra et intenst dating-år

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou