Ugens tip: Denne kasse har mange singler spurgt efter

Ugens tip: Denne kasse har mange singler spurgt efter

Du kan nu købe en helt speciel kasse, som er lavet til os singler og andre, der bor alene.

 

En madkasse for at være mere præcis.

 

Selv om jeg ikke er så vild med kød, kommer jeg nok aldrig til at bestille Aarstidernes nye vegetarkasse med mad til en person i fire dage, men er du vegetar, eller vil du gerne spise mere grønt i hverdagen, OG er du vild med at lave mad og bruge tid på det, er kassen måske for dig.

 

Aarstidernes koncept er, at de har forskellige kasser, hvor du får ingredienserne til dine måltider leveret lige til døren hver uge. På den måde får du udelukkende, de varer, du skal bruge til retterne – f.eks. 3 kartofler eller 1 chili – og på den måde undgår du madspild og at bruge tid på at købe ind og planlægge, hvad du skal have at spise.

 

Vegetarkasse for singler var efterspurgt

Den nye kasse med mad til singler er et resultat af, at  Aarstiderne har lyttet til kunderne.

 

“En måltidskasse til én person har længe været en af de kasser, vi har fået flest ønsker til. Derfor har vi nu lanceret VegetarKassen i en udgave til én. Samme gode grønne måltider og inspiration til hverdagens måltider – bare i mindre format,” skriver Aarstiderne om den nye kasse på Facebook.

 

Grunden til, at jeg nok aldrig kommer til at købe denne kasse er, at der står, at det tager ca. 45 minutter at tilberede hver ret, og det kommer bare ikke til at ske for mig og mange af de singler, jeg kender.

 

Hvis det var en kasse med lækker færdiglavet mad til 1 person, så var jeg klar, men det der med at hakke og koge og stege i længere tid af gangen, bliver nok aldrig mig. Desværre, for det er et virkelig dejligt initiativ.

 

Kassen koster 276 kr., og leveringen er gratis, når du køber for over 170 kr. pr. gang.

 

►►Læs mere om Aarstidernes nye vegetarkasse her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Nu som lydbog: Sådan gør du det nemmere at være single

Læs også: Anmeldelse af singlemad: Disse sunde færdigretter hitter

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou