Ugens tip: Vind et “Ryd op i din kærlighedsbagage”-forløb til 20.000 kr.

Ugens tip: Vind et “Ryd op i din kærlighedsbagage”-forløb til 20.000 kr.

Har du overvejet, om det nu også altid er mændene, det er galt med, når endnu et af dine spirende forhold eller endnu en date ikke bliver til noget?

 

Kunne det være dig, der havde nogle enkelte – eller mange – uhensigtsmæssige mønstre i forhold til mænd og parforhold? Hvis du kan svare bare et lille ja, er denne konkurrence og det forløb, du kan vinde, sandsynligvis lige noget for dig.

 

Det er RecreateYou, der via alt.dk, udlover et tre måneders forløb for singlekvinder, der trænger til at få ryddet op i deres kærlighedsbagage. Forløbet har en værdi på 20.000 kr.

 

Kigger på både krop, kost og “knold”

Forløbet er for dig, der er single og gerne vil lære dig selv bedre at kende, inden du finder “den rigtige”, og det er ikke kun mentalt, du bliver udfordret – også kropsligt og kostmæssigt er der vejledning og udfordringer, fordi hos RecreateYou hænger krop og sind sammen.

 

Det er coach Marie-Louise Bregendahl, der står bag RecreateYou, og hun har mange års erfaring som coach bag sig, ligesom hun har hentet eksperter ind til at hjælpe sig. Forløbet foregår i København.

 

Du skal deltage i alt.dks konkurrence senest 14. oktober 2016, og det er et ret simpelt spørgsmål, du skal svar på for at deltage.

 

Deltag i konkurrencen her.

 

En tidligere deltager på forløbet har her på sitet delt sine oplevelser med at deltage på forløbet. Læs artiklerne her:

 

►► Læserhistorie: Jeg “skiftede farve” efter mændene i mit liv

►► Selvudvikling: Dagbog fra et “løgpiller-kursus” for singlekvinder

►►Dagbog: Av, dette selvudviklings-forløb er ingen feriekoloni

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Nu som lydbog: Sådan gør du det nemmere at være single

Læs også: Aarhus: Private middage for singler – nu også med vinsmagning

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou