Går du på kæreste-udsalg?

Går du på kæreste-udsalg?

Har du det nogen gange som om, dit kærlighedsliv er lidt som at gå på udsalg, når alle andre har været der og købe alt det lækre?

 

Marie-Louise Bregendahl fra RecreateYou.dkSå giver Mindjuice mastercoach Marie-Louise Bregendahl, der er indehaver af RecreateYou, dig herunder et wakeup call.

 

Hun tilbyder bl.a. et udviklingsforløb for kvinder, der ønsker en dybere forandring i deres kærlighedsliv, Det næste forløb begynder 23.-24. november 2016. Her kommer hendes wakeup call:

 

Det kan føles som om, alle andre bare kan det der med kærlighed og forhold, at de har styr på det uden at skulle gøre noget særligt for det. Som om du er den eneste (i hele verden), der bliver ved med at gå direkte ind i fælden til mænd, som hellere vil have en mor end en kæreste – eller hvilken type det nu er, du tiltrækker igen og igen.

 

Og det er jo ikke, fordi du ikke prøver – du har prøvet Tinder, online-dating, blinddating, runningdinner, at spørge tilfældige mænd i bussen osv.

 

Årsagen er, at din bevidste, logiske hjerne fortæller dig én ting om kærlighed – din ubevidste del af hjernen fortæller dig en anden.

 

Dine overbevisninger ødelægger det for dig

Desværre for dig (og alle andre) er det den ubevidste del, der styrer showet i sidste ende, og det er disse tanker, som saboterer dine drømme om et respektfuldt, ligeværdigt forhold. Overbevisninger kaldes de. De kan f.eks. se sådan her ud:

 

  • “Mine forældre gav mig aldrig gode forholds-rollemodeller at se op til”
  • “Jeg har en `trackrecord´ for dårlige forhold – det kommer aldrig til at lykkes for mig”
  • “Jeg er for gammel / sensitiv / tyk / dum til at finde kærligheden”
  • “Mænd tænker kun på én ting og kan ikke udvikle sig”
  • “Man kan ikke tillade sig at være krævende og sætte grænser”
  • “Man skal gøre sig fortjent til kærligheden – og det har jeg ikke gjort”
  • “Sådan her er det bare for mig – og det kan jeg ikke ændre på (jeg er magtesløs)”

 

Har du tanker / overbevisninger som disse ind imellem? Hvis du har, så lad dette være dit wake up call! For når du tiltrækker ud fra disse begrænsende overbevisninger, så tiltrækker du også en meget begrænset type mænd (og mennesker i det hele taget).

 

Det forestiller jeg mig, at du er ved PISSEHAMRENDE-JEG-BRÆKKER-MIG-SNART-OVER-MIG-SELV-TRÆT AF.

 

Så kan I være “forkerte” sammen

Når du har en følelse af at være `forkert´ eller ikke god nok på nogle punkter, så vil du tiltrække andre, som har det på samme måde.

 

Det vil sige, at du vil tiltrække en mand, som føler sig lige så `forkert´, som du gør, og I vil egentlig bare begge to gerne have en kæreste, som får jer hver især til at have det bedre med jer selv.

 

Men det er på alle måder et virkelig dårligt grundlag for et forhold. Det bliver til en ond spiral, for hvem kan i længden stå med ansvaret for et andet menneskes glæde og lykke? Forholdet vil formentlig ende på en ulykkelig måde før eller siden.

 

Slet dine overbevisninger

Hvis du gerne vil tiltrække en kæreste, som du kan bygge et ligeværdigt forhold med, er noget af det vigtigste, du kan gøre, at `overskrive´ disse begrænsende overbevisninger om dig selv.

 

Elsk dig selv, før du kan elske andre – jeg syntes egentlig, det er lidt af en kliché, men der alligevel meget sandhed i denne sætning.

 

Men at elske dig selv er jo bare såååå meget nemmere sagt end gjort, ikke?

 

For hvad nu hvis du ikke aner, hvad det overhovedet betyder at elske sig selv? Og helt ærligt, det gør de færreste, når det kommer til stykket, for vi har simpelthen ikke lært det, tværtimod har vi fået tudet ørerne fulde af alt det, vi gør forkert, siden vi var børn.

 

Men du kan lære det.

 

Kom ud af fængslet 

Det kræver vedholdenhed og mod. Og villighed til at forandre dig. Ellers kommer det ikke til at ske.

 

Stort set hver eneste dag (nogle gange i grupper, andre gange én til én) lærer jeg kvinder, hvordan de kommer ud af et selvopfundet ‘overbevisnings-fængsel´ – ud i friheden til en fornyet glæde over deres liv. Det kan jeg også lære dig.

 

Jeg starter et nyt ”Ryd op i din kærlighedsbagage”-forløb op igen 23.-24. november 2016. Hvis du har en fornemmelse af, at det kunne være noget for dig, så tager jeg gerne en uforpligtende samtale med dig om, hvad et sådan forløb giver dig.

 

Skriv mig en mail på ml@recreateyou.dk eller ring på tlf. 31188685, så kan vi sætte en aftale om en uforpligtende samtale op.

 

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan forløbet foregår, kan du læse indlæggene herunder, hvor en af deltagerne fortæller om, hvordan hun har oplevet at gå på forløbet:

 

►►Læserhistorie: Jeg “skiftede farve” efter mændene i mit liv

►► Selvudvikling: Dagbog fra et “løgpiller-kursus” for singlekvinder

►►Dagbog: Av, dette selvudviklings-forløb er ingen feriekoloni

 

[adrotate group=”8″]

 

►►Læs også: Sådan kommer du dig over dine “kærligheds-skuffelser”

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Marie-Louise BregendahlEr Mindjuice mastercoach og Indehaver af RecreateYou, hvor hun bl.a. laver forløb for kvinder, der vil rydde op i deres kærlighedsbagage, inden de møder den rigtige.

View all posts by Marie-Louise Bregendahl