Her kan du komme på single-skiferie med og uden børn

Her kan du komme på single-skiferie med og uden børn

Hvad enten du er single-forælder, der gerne vil på skiferie med dine børn, eller om du er “helt” single og gerne vil af sted på ski denne sæson, har Slopetrotters en rejse til dig.

 

Firmaet begyndte med at arrangere skirejser for singler sidste år, og det var en succes, så de har besluttet at gøre det igen i år.

 

Om turen for singleforældre med børn: (Find skiferie for singler uden børn længere nede på siden.)

Som singleforælder kan det være rart at rejse sammen med andre singleforældre med børn, fordi der er nogen at snakke med for både børn og voksne. Om aftenen kan de voksne hygge sig sammen, når børnene leger eller er lagt i seng.

 

Denne single-skiferie for singleforældre med børn finder sted i uge 7 – 2017, og turen går til Passo Tonale i Italien. Der er arrangeret forskellige aktiviteter for både børn og voksne på turen som f.eks. pistevisning, vinsmagning og picnic.

 

Prisen afhænger af, hvorvidt du kører selv, tager bus eller flyver. Pris fra: 6.545 kr. pr. person. Der er rabat til børnene.

 

►►Læs mere om skiferien for singleforældre i uge 7 – 2017 her.

 

Om skiferie for singler uden børn

Denne skiferie er ikke kun for singler, men den er for dig, der gerne vil rejse alene sammen med andre. Her møder du andre, der også elsker at løbe på ski, og der opstår et fællesskab, hvor du lærer de andre at kende, mens I er aktive sammen.

 

Single-skiferien eller soloskiferien, som Slopetrotters kalder den, går til Bad Gastein i Østrig, og den finder sted 14.-21. januar 2017 (Uge3)

 

Der bliver arrangeret forskellige aktiviteter som f.eks. gin-aften, skøjteløb, picnic og fondue-aften. Som udgangspunkt deler du værelse med en af de andre deltagere, men du kan tilkøbe enkeltværelse. Priser fra: 6.195 kr.  afhængig af, om du kører selv, tager med bus eller flyver fra enten Billund eller Kastrup.

 

►►Læs mere om single-skiferien i uge 3 – 2017 her.

 

[adrotate group=”8″]

 

►►Læs også: Til singleforældrene: 4 typer legetøj der erstatter iPad’en som babysitter

►►Læs også: Guide: Disse 5 kirker har arrangementer for singler og singleforældre

 

[adrotate block=”1″]

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou