Oplev Borneos fantastiske dyreliv på denne singlerejse

Oplev Borneos fantastiske dyreliv på denne singlerejse

Tag med Nadana Tours til Borneo (Malaysia) – verdens tredjestørste ø, der har et dyreliv ud over det sædvanlige. Nadana Tours arrangerer rejser for singler, hvor der er mulighed for at lære nye mennesker at kende, når I spiser aftensmad og tager på ture sammen.

 

Hos Nadana Tours får alle deltagerne et enkeltværelse som standard, men hvis du vil spare penge, kan du dele med en anden deltager. Rejseselskabet oplyser på deres hjemmeside, at de fleste deltagere på rejserne er ml. 45 og 65 år, men at der er deltagere i aldersgruppen ca. 30 år til ca. 70 år på deres singlerejser.

 

Natur og fællesskab

Denne singlerejse til Borneo finder sted 16.-30. maj 2017, og der er tilmeldingsfrist senest 8 uger inden afgang. På Borneo er der en dagstemperatur i gennemsnit i maj på ca. 31 grader om dagen og 21-25 grader om natten.

 

►►Læs mere om singlerejsen til Borneo med Nadana Tours her.

 

[adrotate group=”8″]

 

►►Læs også: Derfor er disse singlerejser en succes

►►Læs også: Singlerejser 2015: Den ultimative oversigt ✈

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou