Sæt dig selv fri  – så følger resten (også kærligheden) efter

Sæt dig selv fri – så følger resten (også kærligheden) efter

Hvis du – og hvem er ikke det – på et eller andet tidspunkt i dit liv, er blevet såret, afvist eller forladt af en kæreste, så har du med stor sandsynlighed lavet en (ubevidst) overlevelses-mekanisme inde i dig, som siger: ”Jeg skal ikke nyde noget af at risikere at blive såret igen”.

 

Sådan skriver Mindjuice Mastercoach Marie-Louise Bregendahl i dette blogindlæg om, hvordan du bliver nødt til at begynde med dig selv og dine tanker, før du kan tiltrække det, du ønsker dig.

 

Hun ejer firmaet RecreateYou, hvor hun bl.a. har et forløb for singlekvinder med navnet “Ryd op i din kærlighedsbagage. Her kommer indlægget:

 

Hvis du – lige som jeg – var ung i 90’erne, så kender du med stor sandsynlighed En Vogue’s sang ”Free your mind – and the rest will follow”, og hvis du ikke gør, så hør den herunder. Den er nærmest indbegrebet af 90’erne.

 

 

De smukke kvinder, som synger det, har ramt sømmet lige på hovedet. For vores tanker bliver nemlig vores virkelighed.

 

Hver eneste dag har du et valg. Du kan vælge at gøre ting, omgås mennesker og sige ja til situationer, som bringer dig i retning af det liv, du ønsker for dig selv.

 

Eller du kan vælge at gøre det modsatte – altså sige ja til ting, mennesker og situationer, som bringer dig længere væk fra dit drømmeliv.

 

Det ser så nemt ud på papiret – og det er så mega svært i den virkelige verden.

 

Derfor virker dine kæreste-ønsker ikke

For der ligger en lille udfordring mellem de to valg – nemlig den at du (meget af tiden) er styret at dine ubevidste tankemønstre, som rigtig tit ikke er specielt interesserede i at lave om på noget som helst i dit liv.

 

Lad os – bare for eksemplets skyld – sige, at du godt kunne tænke dig at finde en dejlig kæreste at dele dit liv med. Du fortæller til dine venner, at han/hun skal være respektfuld, være nærværende og elske dig, som du er, og måske har du hørt, at det er godt at skrive en liste med alle de ting, personen skal være og endda lave et visionboard, der viser det.

 

Så det bruger du en masse tid på, men der sker intet i bedste fald. I værste fald tiltrækker du mænd/kvinder, som er præcis det modsatte.

 

Så hvad er det der foregår, hvorfor virker din indsats ikke?

 

At blive forladt gør os bange

Husk på sangen: Free your mind, and the rest will follow.

 

Din indsats virker ikke, fordi du er fanget af dine ubevidste tanker, og det er dine ubevidste tanker, du skaber og tiltrækker med – ikke dine fine logiske tanker, som beskrevet ovenfor.

 

Så lige meget hvor fint et visionboard du har, og hvor meget du siger højt, at du gerne vil have en ligeværdig partner – så bliver det overdøvet af dine ubevidste tanker.

 

Det foregår nogenlunde sådan her:

 

Hvis du – og hvem er ikke det – på et eller andet tidspunkt i dit liv er blevet såret, afvist eller forladt af en kæreste, har du med stor sandsynlighed lavet en (ubevidst) overlevelsesmekanisme inde i dig, som siger: ”Jeg skal ikke nyde noget af at blive såret igen”.

 

Den overlevelsesmekanisme bliver med tiden – især hvis du oplever det flere gange – til en dyb følelse af frygt for at blive forladt/afvist/såret, og din hjerne gør hvad som helst for, at du ikke skal udsættes for det igen.

 

Ergo ”hjælper” den dig med ikke at finde den rigtige for dig, for hvis du gør det, risikerer du jo endnu engang at ende i de følelser, du (ubevidst) vil undgå.

 

Det virker ulogisk, men det er dine automatiske mønstres logik. Desværre.

 

Find dine kærligheds-tanker

Hvis du vil sætte dig selv fri og skabe præcis det, du drømmer om i dit kærlighedsliv, bliver du nødt til at finde ud af, hvilke tanker du har langt inde, som får dig til at tiltrække den samme type kæreste igen og igen (som formentlig ikke er god for dig).

 

Jeg har lavet et minivideo kursus, hvor du kan kickstarte din oprydning i dine ”gå i ring” mønstre – og begynde at lave nye, som er mere hensigtsmæssige for dig.

 

►► Du får gratis adgang til videokurset lige her: www.finddenrettemand.dk.

 

Husk dog, at der er ting i dit liv, du skal opleve for at udvikle dig og vokse. Ting, som dit ego (som gerne bare vil have tryghed og genkendelighed – og lækre sko) ikke nødvendigvis ville have valgt, hvis det havde været i førersædet altid.

 

Disse ting, livsomstændigheder, er skabt af dit højeste selv, som ved præcis, hvad du har brug for for at vokse og udvikle alt dit potentiale. Du får kun de udfordringer, du er klar til. Så sæt i gang. Du er klar.

 

►►Læs mere om video-kurset “Find den rette mand” her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs mere fra Marie-Louise Bregendahl: Dating: Sådan “styrer” du din hjerne når du dater

Læs mere mere fra Marie-Louise Bregendahl: Derfor kører dit kærlighedsliv (måske) i ring

 

[adrotate block=”1″]

 

Share this:

About the Author

Marie-Louise BregendahlEr Mindjuice mastercoach og Indehaver af RecreateYou, hvor hun bl.a. laver forløb for kvinder, der vil rydde op i deres kærlighedsbagage, inden de møder den rigtige.

View all posts by Marie-Louise Bregendahl