Hemmeligheds-indsamling: Del dine hemmeligheder og støt

Hemmeligheds-indsamling: Del dine hemmeligheder og støt

Hvordan er det egentlig at være single – sådan helt ærligt? Nu starter en landsdækkende indsamling af hemmeligheder.

 

Indsend din hemmelighed i feltet længere nede på siden. Helt anonymt!

 

Er der noget, du synes, er pinligt ved at være single? Irriterende? Noget, du ikke har lyst til at sige til andre? Savner du en kæreste? Er du ensom? Gør du mærkelige ting? Hvordan med dit sexliv, dine vaner, dating, hjertesorger? Eller noget du bare elsker?

 

Hjælp andre singler

Det kan være ensomt at gå alene med de ting, der er svære at snakke om. Ved at indsende dine hemmeligheder, letter du dit hjerte og viser andre i samme situation, at de ikke er alene med deres bekymringer.

 

Lad være at gemme det skamfulde væk – kun ved at dele vores problemer, kan vi støtte hinanden og hjælpe med at løse problemerne. Eller trøste. Eller grine – for hemmeligheder kan også være sjove, selv om de er pinlige.

 

Hemmeligheds-indsamlingen er også et forsøg på at afdække, hvordan det egentlig er at være single og bo alene, når vi tager masken af og fortæller tingene, som de er.

 

Her kan du læse andre singlers hemmeligheder

Hemmelighederne bliver bragt på SingleSpot.dk en gang om ugen – første gang onsdag 15. marts 2017, så vi kan lære af hinanden, grine sammen og måske trøste, hvis der er behov for det.

 

Jeg forbeholder mig ret til ikke at bringe alle hemmeligheder og især ikke hemmeligheder med stødende indhold eller navngivne personer.

 

Jeg kan ikke se, hvem der har sendt hemmelighederne, så du er helt anonym. Ingen får at vide, at det er dig, der har sendt din hemmelighed.

Hvis du er på mobilen, kan du indsende din hemmelighed her.

 

[adrotate group=”8″]

 

►►Du KAN OGSÅ NDSENDE DINE HEMMELIGEHEDER HER

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou