Kæreste-workshop for singler: Find kirsebærret til toppen af din kransekage

Kæreste-workshop for singler: Find kirsebærret til toppen af din kransekage

OPDATERET – Ny dato pga. af tekniske problemer første gang:

 

Har du en drøm om at finde den rigtige kæreste – ham der lige er det ekstra lækre kirsebær i dit liv – til at dele dine glæder (og sorger) med i hverdagen, men ender du alligevel altid i et “Going Nowhere”-forhold?

 

Så er der stor sandsynlighed for, at du har ét eller flere dårlige mønstre, du kører i ring i, og som stopper dig i at finde netop ham/hende, du længes efter.

 

På denne gratis online workshop får du muligheden for at finde frem til, hvad nogle af disse mønstre er, hvordan du rydder op i dem og derefter skaber nye og bedre af slagsen. Det er:

 

Onsdag 15. marts kl. 10-11.30 (Ny dato)

 

►►Tilmeld dig workshoppen her.
Marie-Louise BregendahlDet er Marie-Louise Bregendahl fra Recreateyou.dk, der holder online workshoppen for SingleSpots læsere.

 

Hun arbejder udelukkende med at hjælpe kvinder ud af de selvopfundne overbevisnings-fængsler, som afholder mange af os fra at skabe præcis de kærlighedsforhold, vi fortjener.

 

Marie-Louise er uddannet Mindjuice Mastercoach og har ti års erfaring med at undervise i udviklingsredskaber, der skaber varig forandring i dit liv.

 

Hvis du ikke har mulighed for at deltage live på denne online workshop, men heller ikke vil gå glip af muligheden for at dykke lidt dybere i dig selv, kan du sagtens tilmelde dig alligevel, så får du bare tilsendt et replay-link senere samme dag, når workshoppen er ovre, som du kan lytte til i ro og mag, når det passer dig.

 

►►Tilmeld dig online-workshoppen her.

 

Glæde i hverdagen (single eller ej)

Når du tilmelder dig denne workshop, bliver du også automatisk tilmeldt hendes nyhedsbrev, hvor hun sender dig kærlige reminders om, hvor fantastisk du er og giver dig konkrete tips til mere glæde i din hverdag (kæreste eller ej).

 

PS. Hvis du ikke kan vente med at finde ud af, hvordan dine kærlighedsmønstre spænder ben for dig, til workshoppen 6. marts, så få allerede nu adgang til hendes gratis videokursus om emnet her:

 

Tilmeld dig videokurset her ►► www.finddenrettemand.dk

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs mere af Marie.Louise Bregendahl: Sæt dig selv fri  – så følger resten (også kærligheden) efter

Læs mere af Marie-Louise Bregendahl: Sådan kommer du dig over dine “kærligheds-skuffelser”

 

[adrotate block=”1″]

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou