Singles only: Stort påskeparty i Aarhus

Singles only: Stort påskeparty i Aarhus

Der kommer singler fra hele Danmark, når Minglr inviterer til fest i Aarhus.

 

Næste gang, der er stor fest, er i påsken – lørdag 8. april 2017 kl. 18. Her er liveband, lækker mad og skønt selskab. Singlefesten foregår i Turbinehallen, og den er for singler i alderen ca. 26-58 år.

 

Det er også Minglr, der står bag den store nytårsfest samme sted, hvor ca. 500 singler fester sammen, ligesom Minglr har fredagsbar for singler, en rejse til efteråret og forskellige andre arrangementer for singler.

 

►►Læs mere om single-påskefesten her.

 

Kunne du tænke dig mere inspiration? Få det lige her:

* indicates required

 

Læs mere: Derfor vil du med til Samsø Festival 2017 hvis du er single

Læs også: Kæreste-workshop for singler: Find kirsebærret til toppen af din kransekage

 

 

Share this:

About the Author

Pia Loulou DamsgaardIndehaver og stifter af SingleSpot.dk samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år. Bor alene og elsker det. Vil hellere have en mand at gå ud med, end en mand at komme hjem til.

View all posts by Pia Loulou Damsgaard