Singles only: Stort påskeparty i Aarhus

Singles only: Stort påskeparty i Aarhus

Der kommer singler fra hele Danmark, når Minglr inviterer til fest i Aarhus.

 

Næste gang, der er stor fest, er i påsken – lørdag 8. april 2017 kl. 18. Her er liveband, lækker mad og skønt selskab. Singlefesten foregår i Turbinehallen, og den er for singler i alderen ca. 26-58 år.

 

Det er også Minglr, der står bag den store nytårsfest samme sted, hvor ca. 500 singler fester sammen, ligesom Minglr har fredagsbar for singler, en rejse til efteråret og forskellige andre arrangementer for singler.

 

►►Læs mere om single-påskefesten her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs mere: Derfor vil du med til Samsø Festival 2017 hvis du er single

Læs også: Kæreste-workshop for singler: Find kirsebærret til toppen af din kransekage

 

[adrotate block=”1″]

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou