Foredrag: Find den rette mand – og grin mens du gør det

Foredrag: Find den rette mand – og grin mens du gør det

Bøvler du med kærligheden? Og vil du gerne være glad – også uden en kæreste?

 

Så er mit og Marie-Louises (fra RecreateYou) nye foredrag “Find den rette mand – og grin mens du gør det” sandsynligvis noget for dig.

 

At holde foredrag er noget, jeg længe gerne har villet, men samtidig har jeg været lidt nervøs over det, fordi… ja, jeg er bange for at dumme mig.

 

Jeg er bange for, at deltagerne kommer hen bagefter og siger, at de vil have deres penge tilbage, fordi det var så elendigt. Eller at de siger, at de faktisk vil have betaling for deres tid, fordi jeg lokkede dem til at bruge den på sådan noget vrøvl.

 

Men nu gør jeg det alligevel. Selv om jeg er nervøs.

 

Det er der to grunde til:

 

  1. Fordi jeg tror på, at man skal gøre det, man gerne vil, på trods af, at man er ved at lave høm høm i bukserne af skræk bare ved tanken.
  2. Jeg føler virkelig, at jeg har en masse at dele med andre fra de 10 år (i træk), jeg har været single.

 

Ekspertråd om at være single

I de 10 år har jeg først og fremmest interviewet en masse eksperter og stillet dem alle de spørgsmål, jeg selv gik og undrede mig over om at være single.

 

Det er blevet til næsten 600 artikler her på SingleSpot.dk om at være single og om, hvorfor kærligheden er rigtig svær for mange af os.

 

Og udover de mange erfaringer fra eksperterne og på min egen krop, har jeg også været med til at skrive en bog om at være single, læst rigtig mange bøger om kærlighed / selvudvikling, snakket med rigtig mange andre singler, festet med mange singler, fået mange mails fra andre singler osv.

 

Alt det til sammen gør, at jeg godt nok er nervøs for at holde foredraget, men at jeg samtidig ved, at jeg har noget vigtigt at sige.

 

Det er alt sammen noget, jeg gerne ville have vidst dengang, jeg selv gik og var ked af at være single.

 

Jeg græd mig nærmest i søvn hver aften dengang, fordi jeg følte mig så forkert over, at jeg ikke kunne finde en kæreste. At jeg samtidig blev ulykkeligt forelsket i en mand, som slet ikke ville mig, gjorde det ikke bedre.

 

Om foredraget – singles only

Foredraget hedderFind den rette mand – og grin mens du gør det” – og jeg holder det som nævnt sammen med Marie-Louise Bregendahl fra RecreateYou.

 

Det finder sted torsdag 27. april 2017 kl. 18.30-21.30 i Balsalen RUM, Frederiksgade 12 – Gården , Århus.

 

Ryd op i din kærlighedsbagage

Marie-Louise er også en af grundene til, at jeg fik modet til at holde foredraget.

 

Hun er nemlig vant til at stå på en scene og snakke om alt det, hun ved, og jeg synes samtidig, vi er en rigtig god kombination.

 

I hendes del af foredraget handler det om, hvordan du kan bruge tiden som single på at rydde op i din kærlighedsbagage. Dvs. hun giver redskabet til at komme fri af de begrænsende tanker, som mange af os har, når det gælder kærlighed.

 

Vi har alle sammen alt muligt med fra barndommen og fra tidligere forhold, som gør det svært for os at have et velfungerende og sundt forhold i nutiden. Det er vildt interessant.

 

Køb en af de sidste 7 billetter her >>

 

PS. Som deltager i foredraget får du også adgang til en lukket Facebook-gruppe kun for deltagerne i dette foredrag, så du har mulighed for at udvide dit netværk med andre single-kvinder.

 

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou