7 hemmeligheder fra singler: “Jeg sidder bare her, mens livet passerer forbi”

7 hemmeligheder fra singler: “Jeg sidder bare her, mens livet passerer forbi”

Når man, som jeg elsker at rejse, være impulsiv, synes det er herligt at holde en fest, ‘bare’ for at holde en fest, er nysgerrig på livet, og blir ‘høj’ af gode oplevelser, elsker festival, musik, at danse, gå i teateret, ha’ nogle traditioner, leje et sommerhus og tøsehygge, og meget meget andet, ja så er det bare SÅ trist, at der nærmest intet sker, og jeg bare sidder her, imens livet passerer forbi udenfor.Anonym læser

 

Ovenstående skriver en læser i en af ugens hemmeligheder om kærlighed / at være single, som er blevet sendt ind anonymt af jer derude.

 

En anden af jer skriver om at blive kvalt af kærlighed: “Han tog mig nærmest på”. Jeg kan næsten fysisk mærke på mig selv, hvordan det har været.

 

Jeg kan genkende mig selv i mange af jer – både jer der skriver positive hemmeligheder, men også i de negative.

 

Det er også sådan, jeg har haft det!  Det giver mig en følelse af ikke at være alene. Sådan håber jeg også, I andre har det.

 

Det er derfor, jeg indsamler disse hemmeligheder. For at vi ikke skal gå med det skamfulde og de svære følelser helt selv.

 

Herunder kommer ugens hemmeligheder. TAK, fordi I deler med os andre.

 

►►DU KAN INDSENDE DIN EGEN HEMMELIGHED ANONYMT HER.

 


 

1. Jeg tør ikke date

“Jeg er glad for at være single men savner en kæreste. Det som gør det lidt svært at jeg ikke tør kaste mig ud i dating, jeg har hørt så mange dårlige historier om det. Hvordan bliver jeg modig…. eller hvor er de gode historier?”

 


 

2. Han tog mig nærmest på

Er gået fra en kæreste, der var super kærlig, der hele tiden kyssede, rørte ved mig, smsede, han nærmest tog mig på. Jeg følte jeg blev kvalt i kærlighed. Nu skal han måske/ sikkert flytte sammen med en ny.

 

Tror han har valgt hende, fordi det er bedre end ingen ting. Et sted i mig savner jeg ham enormt og alligevel ikke.

 


 

3. Min omgangskreds tror ikke på, jeg er glad som single

 

Hej. Jeg har været single i et år nu. Har haft 3 seriøse forhold i mit liv, og med seriøs, mener jeg, at jeg boet med de her mænd. ( man kan godt være seriøs uden at bo sammen)  Jeg elsker at bo alene!!

 

Der er ingen der sætter begrænsninger for mig. Jeg elsker at sove alene. Jeg elsker at sidde lørdag og søndag morgen, stille og roligt for mig selv, bare nyde min morgenkaffe…

 

Jeg elsker at slappe af i min sofa om aftenen alene. Jeg tror jeg har gjort det klart at jeg godt kan være i mit eget selskab. Jeg er på ingen måde ulykkelig.

 

Det er bare ærgerligt at folk i min omgangskreds ikke helt tror på mig… man behøver ikke, i mit tilfælde, en mand for at være lykkelig.

 

Jeg er 42 år. Jeg har ingen børn, og jeg er afklaret med at jeg aldrig får nogen. Men tingene har også ændret sig fra sidst jeg blev single. Der var jeg i starten af 30’erne, og stadig på jagt efter en mand jeg måske skulle have mine børn med.

 

Men nu hvor jeg er blevet ældre, er der bare nogle ting jeg prioriterer højere…

 

Det er mine venskaber, min familie og min frihed. Når alt det her så er sagt, så jo, jeg mangler da også sex, nærvær, og berøring. Men om jeg skal have en kæreste igen, det ved jeg ikke.

 


 

4. Jeg er misundelig på min gravide søster

Jeg er 38, og har været single i 1/2 år nu. Jeg græd da min storesøster breakede nyheden om at hun venter barn. Mest fordi jeg er ovenud lykkelig på hendes vegne, men også lidt fordi at det ikke er mig…

 


 

5. Jeg har brug for at mærke, at andre vil mig

Jeg er single, og synes egentlig nok som dig Pia. Så jeg tænker ikke, at jeg kun kan blive rigtig glad hvis jeg får en mand i mit liv.

 

Mit problem ligger et helt andet sted, for selvom jeg har et, omend lille, netværk med nogle skønne veninder, ja så føler jeg mig kanon ensom. Og jeg ved også hvorfor. Ting fra fortiden, og et nuværende netværk, hvor der simpelthen ikke sker nok.

 

Jeg er ALT for meget i mit eget selskab, og det er i længden rigtig usundt, og gør en uendelig trist! Og jeg er en, der så absolut godt kan finde ud af, at være i mit eget selskab.

 

Behøver heller ikke tjekke facebook mm hele tiden. Elsker at sidde på en cafe alene, og se livet passere forbi. Men ikke SÅ meget, som jeg rent faktisk er alene.  Lader jeg så ‘bare’ stå til? Nej!! Har altid været den igangsættende, men på et tidspunkt bliver man bare træt af det, fordi man simpelthen også selv har brug for at mærke, at der er bud efter en.

 

Er heller ikke bange for at give udtryk overfor andre, hvis jeg møder nogle mennesker, hvor jeg tænker, at de godt kunne være nogle jeg gerne ville lære at kende.

 

Oveni dette skal lige nævnes, at jeg har enormt nemt ved at komme i kontakt med alle slags mennesker! Og har mødt mange mennesker, som gerne har villet lære mig nærmere at kende.

 

Og det er da så absolut okay, at støde ind i nogle, der ikke lige får taget sig sammen til at det blir til noget alligevel. Thats life!

 

Men det er stort set alle igennem mit liv, som har villet lære mig nærmere at kende, hvor ord IKKE matcher handling, og det er jeg både ked af, og træt af!

 

Synes det er SÅ meget op ad bakke, og det er bare nedslidende. Matcher overhovedet ikke, at jeg nærmest kan skrive en lille bog om alle de mennesker, der igennem mit liv har givet mig SÅ mange verbale roser, og det sker stadig. Dejligt! Men: ‘Action speaks louder than ‘words.’

 

Når man, som jeg elsker at rejse, være impulsiv, synes det er herligt at holde en fest, ‘bare’ for at holde en fest, er nysgerrig på livet, og blir ‘høj’ af gode oplevelser, elsker festival, musik, at danse, gå i teateret, ha’ nogle traditioner, leje et sommerhus og tøsehygge, og meget meget andet, ja så er det bare SÅ trist, at der nærmest intet sker, og jeg bare sidder her, imens livet passerer forbi udenfor.

 

Jeg er kanon ked af det! Og det er første gang i mit liv, at jeg deler dette på denne måde. Noget grænseoverskridende, selvom jeg generelt ikke er bange for at sætte ord på følelser, heller ikke de svære!

 

Været til Samsø festival 9 år i træk pga eks kæreste derovre. Nu er vores kontakt stoppet, og jeg har ingen, der gider at ta’ med. Det synes jeg også er øv.

 

Er der nogle skønne kvinder +45, der har lyst til at få en glad, ‘skør,’ eftertænksom, omsorgsfuld pige/kvinde ind i deres liv, som bor i København?

 


 

6. Parrene ser mig som en trussel

Jeg nyder livet som single! Desværre føler jeg, at par i min omgangskreds, ser mig som en “trussel” – og derfor undlader at inviterer mig til fester og komsammen.

 


 

7. Jeg er single – og hvad så?

Her er en dejlig mand på 51 som ja – også er single, og hvad så !! jo så kommer der nok en smuk dejlig kvinde på et tidspunkt og så går livet videre, for jeg vil ikke bruge resten af mit liv alene. Yes.

 


 

►►INDSEND DIN EGEN HEMMELIGHED HER. Det er HELT ANONYMT!

 

Har du en kommentar, ide, forslag til dem, der har skrevet hemmelighederne? Skriv en kommentar nederst på siden.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Find alle hemmelighederne her.

Læs også: Hemmeligheds-indsamling: Del dine hemmeligheder og støt 

 

[adrotate block=”1″]

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou

2 Comments

 1. Lise
  Lise04-16-2017

  Kære anonyme skriver nr. 5 “Jeg har brug for at mærke, at andre vil mig”
  Jeg læser først nu dit indlæg fra d. 9. april. Dine linier rammer mig, da de er et udtryk for en følelse af ensomhed. Hvis du ikke allerede har set det på http://www.facebook.com/singlespot/, så har Pia Damsgaard Bach skrevet en kommentar om at sætte sine venner “i system”. På samme side er der også en invitation til at deltage i Samsø Festival for singler. Alt det bedste til dig.
  Kærlig hilsen
  Lise