Hemmeligheder: Det er kun sex – men jeg græder mig selv tør bagefter

Hemmeligheder: Det er kun sex – men jeg græder mig selv tør bagefter

I søndags i nyhedsbrevet skrev jeg om dårlig dates – og efterlyste hemmeligheder/tanker/erfaringer om/med dårlige dates.

 

Der kom nogle stykker, og der er også kommet en del “almindelige” hemmeligheder.

 

Jeg kalder hemmelighederne for “Hemmeligheder om kærlighed” – men I ved godt, at man kan sende både tanker, drømme, ideer om alt, der har med at være single at gøre, ikke? 

 

Også hvis der er noget, du er glad for ved at være single..

 

Det er helt anonymt.

 

Singler hjælper hinanden med hemmeligheder

Hvis du følger med herinde jævnligt, ved du også, at ideen med hemmelighederne er, at vi deler dem med hinanden, så vi kan se, at der er andre, der har det på samme måde.

 

Så vi kan se, at andre også er kede af det, bliver droppet, er bange, glade, ensomme – så måske hjælper din hemmelighed en anden?

 

Det er i hvert fald mit håb med disse hemmeligheder. Hver onsdag kommer ugens hemmeligheder ud samlet i en artikel.

 

Allernederst kan du kommentere, hvis du har kommentarer/gode råd til nogle af hemmelighederne.

 

►►DU KAN INDSENDE DIN EGEN HEMMELIGHED ANONYMT HER.

 

Her kommer ugens hemmeligheder om kærlighed /om at være single:

 

 Manden talte kun om sig selv på daten

Jeg har været på et par stykker efterhånden. Ikke decideret dårlige, men jeg har faktisk den tilgang at det bliver hyggeligt, og hvad er det værste der kan ske..

 

Nå men jeg har oplevet at manden helst vil tale om sig selv, og ikke er særlig god til at veksle i en samtale.

 

Også går jeg lidt ‘død’ i daten, og faktisk keder mig. Lidt æv..Er der mon en eller nogle som kender det og evt har et par gode tips? Vh Karin.

 


 

 Han tændte ikke på mig

Dårlig date: “jeg tænder ikke på dig seksuelt, så lad os stoppe her” – efter jeg havde siddet og hørt om hans sidste kæreste “Ja, hun var psykolog” – og hvor jeg tænkte: “Hvad rager det mig ?”

 


 

“Det er egoistisk at få børn alene”

Hej Pia.

Jeg vil ikke skrive om en dating oplevelse. Jeg vil kommentere nogle af de opslag, jeg kan se, at du har på din side. Det er meget yngre læsere end jeg, som er et helt andet sted i livet og som ikke har erfaringen, som jeg har nu.

 

Jeg er 51 og i en alder, hvor “Livet skal leves forlæns, men forståes baglæns” virkelig begynder at give mening. Og selvom vi ikke kan bruge andres erfaringer til noget, kan jeg alligevel ikke lade være med at skrive til jer på siden.

 

Jeg er dybt bekymret, når jeg læser unge mennesker udtrykke, at de føler en ret til at få børn. Jeg bliver virkelig ked af det og fortvivlet. I min verden handler det ikke om ret. At få børn er vildt egoistisk. Det handler om, at vi vil reproducere os selv.

 

Trangen er vi skabt med. Men der er noget, der går før den ret og det er kærlighed. Et barn har ret til at blive født i kærlighed mellem to mennesker.

 

Uanset hvor god, stærk, intelligent, energisk, smuk, sjov, charmerende og fantastisk du måtte være, så kan du ikke være både mor og far. Og du kan ikke alene vise dit barn, at det er skabt i kærlighed og du kan ikke alene give barnet de trygge og kærlige rammer, som to voksne kan.

 

Jeg siger ikke, at der ikke findes harmoniske mennesker, der er vokset op ved en forælder: Men jeg siger, at valget, at få sig et barn alene, er dybt egoistisk og jeg forundres over opfattelsen “jeg har ret til at få et barn”.

 

Jeg tænker at vi har pligt til at være ansvarlige og at vi må leve med afsavnet, hvis det ikke falder sådan, at vi møder det menneske, vi gerne vil være forælder sammen med. Det er ok at være egoistisk på egne, men ikke nødvendigvis på andres vegne.

 

Så tænk jer nu rigtig godt om. Og dette er ment med stor kærlighed til jer og de ufødte børn.

 


 

Ingen skal bestemme hvem jeg er kærester med

Jeg gik fra en MEGET kærlig kæreste, med fokus på at ville ” finde” mig selv, rendte ind i en gammel ex. Og begyndte, at se ham. Vi har talt tingene igennem omkring vores brud og synes vi vil prøve igen.

 

Jeg synes dog stadig det er fedt at bo selv, men også at have en at dele ting med. Min familie, især mine børn, synes bestemt ikke om, at jeg ser ham igen.

 

Har til tider mest lyst til at bryde forholdet til kæresten igen, men er også stædig, at det skal ingen andre bestemme, ak og ve.

 


 

Jeg tuder mig selv tør af selvmedlidenhed

Jeg er snart 35, har en søn på 14 og er single på tredje år. Jeg har én jeg ses med jævnligt – det er ren og skær sex det drejer sig om.

 

Vi ligger sjældent i ske bagefter, nusser ikke. Det er ren og skær lyster og fantasier der stilles – men jeg tager ofte mig selv i, at håbe der var mere mellem os. Han er en del år yngre end mig…

 

Sådan har det stået på i 2 år nu. Når jeg er i byen tiltrækker jeg som oftest de helt forkerte fyre; enten dem som kun er ude på et knald eller fyre som er 5-10 år yngre end jeg. Og samtidig bremser jeg mig selv i at møde andre, for dét jeg har er jo bedre end slet ingenting.

 

Jeg graver mig ind imellem ned i selvmedlidenhedens dybeste sorte hul og tuder mig selv tør fordi jeg ikke kan få mig selv til at tage tyren ved hornene og bare spørge ham – eller bryde. Men dét her er jo tryghed på et basalt og lidt, nej ret!, ynkeligt plan.. Ik?

 


 

 Jeg føler mig ikke værd at elske mere

Savner helt enormt, at blive holdt om og rørt ved, det er ikke sex jeg tænker på. Bare tryghed, nærhed og omsorg fra et andet menneske.

 

Har været alene i lidt over 1 år, efter, at ha’ været sammen med den samme mand i 21 år, som jeg også har børn med. Han ville ikke mere, det var et kæmpe nederlag for mig.

 

At gå fra, at være noget for et andet menneske til egentlig, at føle man ikke var værd at elske mere.

 

Det menneske jeg har elsket aller mest og stolet aller mest på i mit liv, ville mig ikke mere. Puuhaaa det er det værste jeg nogensinde er blevet udsat for.

 


 

Jeg vil dele mit liv med nogen

Hader at være single, når jeg gerne vil dele medgang og modgang i livet

 


 

Han møsser hende ikke i telefonen – og jeg er jaloux

Jeg gik selv fra en overkærlig kæreste. For første gang i mit liv føler jeg en irriterende og ikke bekendt jalousi.

 

At han tager hende til sig på trods af, at ingen af dem ser glade ud for hinanden, at han hakker på hende i telefonen, at han ikke møsser hende i telefonen. At deres sammenflytning mere lyder, som en praktisk foranstaltning end fordi der er egentlig kærlighed mellem dem.

 

Synes det er synd for dem, at de gør dette, når de bruger hinanden, som sutteklud.

 


 

►►DU KAN INDSENDE DIN EGEN HEMMELIGHED ANONYMT HER.

 

Har du en kommentar, ide, forslag til dem, der har skrevet hemmelighederne? Skriv en kommentar nederst på siden.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Find flere hemmeligheder her.

Læs også: Om hemmelighederne: Del dine hemmeligheder og støt 

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou