Ugens hemmeligheder: “Jeg havde kun sex for at nusse bagefter”

Ugens hemmeligheder: “Jeg havde kun sex for at nusse bagefter”

En af ugens hemmeligheder handler om sex.

 

Det har vi ikke haft så meget af, så godt at få taget hul på det.

 

Mange af ugens andre hemmeligheder handler om at have børn som single.

 

De hemmeligheder blev indsendt ret hurtigt efter et opslag på Facebook, hvor jeg bl.a. skrev:

 

Jeg tænker tit på, at der er stor forskel på at være single og ønske sig et barn og på at være single og have fået de børn, man gerne vil have.

 

Måske er det lidt nemmere at “falde på plads” i sit liv alene, når ønsket om børn ligesom er opfyldt…? Det forestiller jeg mig i hvert fald? Hvad tænker folk om det? Pia Damsgaard - SingleSpot.dk

 

Så det var lige lidt bonusinfo – at det måske er derfor, der er mange hemmeligheder, der handler om singleforældre.

 

Som sædvanlig er alle typer af hemmeligheder om kærlighed / om at være single meget velkomne.

 

►►DU KAN INDSENDE DIN EGEN HEMMELIGHED ANONYMT HER.

 

Her kommer ugens hemmeligheder fra jer derude. TAK for at dele jeres tanker:


 

Ingen kompromiser med kærligheden

Jeg er single på fjerde år. Jeg er træt af at blive shamet over min status som single af familie og venner! “Det er din egen skyld du er single! Du er for kræsen og stiller urimelige krav”

 

Jeg føler mig mest af alt bare uheldig! Kabalen der ikke kan gå op. De som vil mig, vil jeg ikke. De som jeg vil, vil ikke mig. Men jeg nægter simpelthen at gå på kompromis i kemi og kærlighed, bare for at please samfundets normer.

 


 

Mine veninder lever i deres egne små familie-bobler

En lille del af mig er virkelig træt og sur over, at mine veninder får børn. Ikke nok med de alle er i forhold, hvilket gør at de i forvejen er meget i deres egen boble, så gør børnene det endnu mere irriterende og besværligt at ses/lave aftaler.

 

Og jeg ville egentlig helst undgå at ses, hvis børnene er der, men det kan jeg selvfølgelig ikke bede om. Jeg er bevidst om, at det mere handler om mig selv, min ensomhed og usikkerhed end deres valg, men derfor irriterer det stadig og gør ondt.

 

Hvis ikke jeg sørgede for at kontakte folk og lave aftaler, tror jeg virkelig der kunne gå flere uger, hvor jeg ikke så nogen ud over på arbejdet.

 

Det er trist og bittert. Jeg ønsker ingen børn selv, og ift. det (fra)valg, er det selvfølgelig heller ikke lettere at finde en mand, som jeg kunne være i min egen boble med.

 


 

Jeg nyder, at jeg har det så nemt som single

Jeg elsker at være single, jeg elsker at bo alene, og jeg elsker det allermest især når andre kommenterer min status på en småmisundelig måde ala “du har det jo også så nemt”….

 

Ja, jeg er 44, barnløs og singlekvinde, men jeg elsker hver eneste minut af det. Nyder at kunne forkæle mig selv, og bare bruge tiden på ting og oplevelser som jeg trives med, især efter en lang arbejdsdag.

 

Og ja, engang kommer der en ny vidunderlig kærestetype ind i min tilværelse, men helt ærligt, det haster ikke spor, for lige nu elsker jeg bare at være single og at være mig selv 😉 Hilsen singlemusen 😉

 


 

Jeg ville have valgt at blive singlemor

Havde jeg som ung ikke fundet en at få børn med. Havde jeg gået skridtet videre og brugt donation.

 


 

Nyder mad-friheden og min søn

Egentlig er det ikke særlig hemmeligt, men jeg nyder ikke at skulle tænke på aftensmaden i 500 variationer over kød m kød på! Har altid frokost til teenageren, idet han spiser frokost hos mig hver dag i form af div rester, der kan smides i pitabrød, ovn, mikroovn etc

 

Men når jeg ligger i min seng, så er jeg grund-taknemmelig for at han langt de fleste nætter ligger tæt på mig i rent sengetøj og er tryg Jeg tænker, at så er flokken samlet

 

Jeg må indrømme, at jeg stadig er ufattelig forelsket i min søn og ønsker at give ham al den ubetingede kærlighed, jeg ikke selv oplevede!

 

Jeg ville da ønske, at jeg kunne lære ham, hvordan et lykkeligt parforhold er, men netop de kompetencer har jeg ikke!

 

Jeg har dog formået at vise ham, at man ikke skal blive i et dårligt parforhold, og at man sagtens kan blive bedsteven m x-kærester og have et godt samarbejde m hans far, uanset at vi grundlæggende er uenige!

 


 

Jeg havde sex for at blive nusset

Jeg har haft sex med mænd for at blive holdt om bagefter. Selve sexen var lige meget. Det skulle bare overstås så vi kunne ligge i ske og nusse.

 


 

►►DU KAN INDSENDE DIN EGEN HEMMELIGHED ANONYMT HER.

 

Har du en kommentar, ide, forslag til dem, der har skrevet hemmelighederne? Skriv en kommentar nederst på siden.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Find flere hemmeligheder her.

Læs også: Om hemmelighederne: Del dine hemmeligheder og støt 

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou