Anmeldelse: Fordele og ulemper ved single(mad)kassen fra Aarstiderne

Anmeldelse: Fordele og ulemper ved single(mad)kassen fra Aarstiderne

For nogle uger siden prøvede jeg Aarstidernes vegetarkasse til 1 person. Jeg har selv betalt for kassen, og det her er min ærlige anmeldelse af singlekassen med vegetarretter.

 

Vegetarkassen for singler fra Aarstiderne

Her spiser jeg poke bowl – der er ris i marinade i bunden og ovenpå er der bl.a. mango, asparges, og avocado – mums.

Kassen er til 1 persons aftenmåltider i 4 dage, lover Aarstiderne. Kassen koster 276 kr.

 

Jeg har for overblikkets skyld valgt at dele anmeldelsen op i fordele og ulemper:

 

Fordele ved vegetar-singlekassen fra Aarstiderne:

+ Frisk og økologisk.

 

+ Leveret lige til døren.

 

+ Jeg skal ikke selv bruge tid på at tænke over, hvad jeg skal have at spise.

 

+ Minimum af madspild, fordi du får lige nøjagtig det, du skal bruge til opskrifterne – f.eks. var der 1 chili, 1 citron og 1 lille pakke tamari (soya uden gluten) – altså behøvede jeg ikke købe en pakke med 3 chilier eller en hel flaske tamari – det var pakket, så det passede til retterne.

 

+ Der er meget mad, så du kan mange dage spise noget til frokost næste dag også eller få det samme to dage i træk til aften.

 

+ Maden smager virkelig godt, når først den er lavet. Retterne var: Forårsruller med tamari og lun rissalat, pasta med ramsløgspesto og grønne asparges, poke bowl med grønne asparges, avocado og misomayo og samosaer med chilibønner + coleslaw med cashewnødder.

 

Fra Aarstidernes singlekasse.

Pasta med ramsløgspesto fra Aarstidernes singlekasse.

 

Ulemper ved single-vegetarkassen fra Aarstiderne:

Det tager lang tid at lave maden: Jeg er sandsynligvis meget langsom, men fra jeg gik i gang, til jeg var færdig med at spise og vaske op (har ikke opvaskemaskine), tog det halvanden til to timer. Det orker jeg simpelthen ikke fire dage om ugen.

 

Dyrt?: Nogle synes, at 276 kr. for mad til 4 dage er dyrt (69 kr. pr. portion), men de fleste dage var der nok til to portioner, så det er 6-8 portioner, du i virkeligheden får. Jeg vil gerne betale for at få noget dejligt og sundt at spise.

 

Jeg ved ikke, om der er nok proteiner i maden. Jeg går ud fra, at de har tænkt over det, men umiddelbart synes jeg, at to af retterne manglede protein-kilder – uden at være ernæringsekspert.

 

Der er meget opvask – du skal bruge flere gryder, pander og redskaber – måske mest et problem, når man er sin egen opvaskemaskine. Se kort video (11 sek) herunder)

 

 

Samlet bedømmelse af vegetarkassen for singler fra Aarstiderne:

Jeg er vild med de friske, lækre øko-råvarer, men jeg kunne godt tænke mig, at det var enklere retter, der ikke tog så lang tid at lave.

 

Jeg har snakket med rigtig mange andre single om det her, og det er sjældent, at singler udtrykker en glæde over at stå længe i køkkenet for at lave mad til sig selv.

 

F.eks. kunne man gøre det lettere for os singler (og andre), at grøntsagerne var snittet i forvejen, så man bare skulle gør det sidste selv.

 

Eller mit drømmescenarie: At Aarstiderne laver færdigretter til singler – DET kunne jeg virkelig godt tænke mig – at de hver uge stillede en kasse med 5 færdigretter uden for min dør, så jeg bare skulle sætte en ret i ovnen hver aften.

 

Så: Hvis du ikke har noget imod af bruge lang tid i køkkenet, kan jeg kun anbefale Aarstidernes vegetarkasse for singler.

 

Hvis du derimod hader at stå i køkkenet, er det nok ikke noget for dig.

 

Aarstiderne har pt. også to andre kasser til singler: Kvikkassen og Slankekassen.

 

Find mere singlemad på Instagram

Forresten var der, ligesom når du køber saml-selv i Ikea noget til overs: En bakke grønne bønner og et løg. Hmm…

 

OG så fattede jeg simpelthen ikke at folde samosaer, selv om der er en vejledning i opskriften. Det er sådan nogle små trekanter med fyld, som skulle steges på panden, men det var åbenbart for avanceret for mig.

 

► Følg mig på Instagram @pia_singlespot, hvis du har lyst til at se mere om, hvordan jeg laver mad til mig selv som single – og få generelle tips til at få mere ud af sin frihed som single – eller tænke anderledes om at være single.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Anmeldelse: “VegetarKassen” fra Aarstiderne.com

Læs også: Singlemad: Lækre sild leveret lige til døren

 

[adrotate block=”1″]

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou