Få succes med Tinder – på en helt ny måde

Få succes med Tinder – på en helt ny måde

“Tænk, hvis du kunne bruge Tinder til meget mere end at lede efter en kæreste eller sex?”

 

Sådan står der i indledningen til sexolog Katrine Berlings nye Tinder-guide med titlen: “Kvinde, få succes med Tinder – på en helt ny måde”.

 

Det her er en helt klar anbefaling af guiden, så hvis du ikke behøver nogen begrundelse for, hvorfor jeg pludselig anbefaler en guide til en dating-app med et lidt blakket ry, så får du Tinder-guiden her >>

 

Hvis du derimod godt kunne tænke dig at vide, hvorfor jeg pludselig er blevet lidt mere vild med Tinder efter at have studeret denne guide, så læs videre.

 

Gider ikke skrive om dating

Jeg havde ikke lige troet, at jeg skulle komme til at anbefale en guide til Tinder, fordi jeg egentlig helst ikke vil skrive om dating.

 

Jeg vil meget hellere skrive om, hvordan man kan have det dejligt, mens man er single, og om hvordan man får det bedste ud af friheden.

 

Og netop derfor vil jeg gerne anbefale Katrine Berlings Tinder-guide. Det er en ny måde – i hvert fald for mig – at tænke på dating og Tinder. Og hvor du bruger tiden som single på en sjov og givende måde.

 

Brug Tinder til selvudvikling

“Tænk, hvis du kunne bruge Tinder til at udforske dit mod, blive bedre til at sætte grænser, øve dig i at modtage et nej og selv sige nej – og blive en bedre elsker. Det kan du,” skriver hun i guiden.

 

Hun opfordrer dig til at bruge Tinder og udforske dig selv – lave personlig udvikling om du vil – ved at date. Selvfølgelig med ærlighed og respekt for dem, du dater.

 

Lær at sige nej på dates

En af de ting du kan bruge Tinder til er at lære at sige nej. Her er et uddrag fra guiden om det:

 

Katrine Berling

Katrine Berling er sexolog, og hun har netop lavet en guide til Tinder på en ny måde.

”NEJ” er måske det vigtigste ord, der findes. Vi kan nemlig ikke sige rigtigt ”Ja”, hvis vi ikke kan sige ”nej”. Desværre er det sådan, at mange af os er dårlige til ikke kun at sige nej, men også til at modtage et nej.

 

Vi undgår at sige nej, fordi vi ikke vil såre andres følelser, gøre dem kede af det, få dem til at føle sig dårligt tilpas. Vi tror, at når vi har gjort A, så skal vi også gøre B. Men der findes ingen byttehandler, når det kommer til sex og dating.

 

Det skal altid være lystbetonet. Så selv om jeg har modtaget oralsex, er det ikke ensbetydende med, at jeg så også skal give det. Eller har jeg inviteret en med hjem, har jeg ikke nødvendigvis også sagt ja til sex. Selv om jeg begynder med at kysse ham, kan jeg altid sige ”Stop – hertil og ikke mere”.

 

Så vær ærlig over for dig selv: Hvor er din lyst lige nu, og hvad føler du et ja til, og hvad føler du et nej til. Hvis du ved, at du har svært ved at sige nej, så begynd at øve dig i det. Det kan godt være, du får at vide, du er kedelig eller tarvelig, og den må du så tage med.

 

Samtidig er det også en god ide at samle på ”nej’er” – især hvis du ikke er god til afvisninger.

 

Øvelse: De 100 Nej’er

Øv dig i at få nej. Det gør du f.eks. ved at få 100 nej’er de næste 30 dage. Bed eller spørg om det, du har lyst til eller ønsker dig (både i virkeligheden og på Tinder). F. eks:

 

 • Må jeg invitere dig ud på en date?
 • Jeg har lyst til sex. Har du?
 • Må jeg invitere dig på en kop kaffe?
 • Vil du invitere mig på en kop kaffe?
 • Vil du række mig saltet?
 • Vil du betale for mig?
 • Skal vi kysse i 3 minutter?
 • Skal vi mødes og kysse, inden vi taler?
 • Skal vi gå en tur? Osv.

 

Se, hvor mange nej’er du kan få på en måned. Og glæd dig over, at du overlevede. Det er bare et nej – ikke verdens undergang.

 

►►Du kan få Katrine Berlings guide til Tinder her >>

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Sexolog Katrine Berling: Sådan undgår du at “visne” når du er single

Læs også: Katrine Berling: “Lige der fandt jeg (endelig) fred med at være single”

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou

1 Comment

 1. Få et sjovt datingliv
  Få et sjovt datingliv06-05-2017

  […] Se hvad BT skrev om min Tinder guide Se hvad singlespot skrev om min Tinder Guide […]