Hemmeligheder #8: “Jeg siger jeg har en kæreste – men det passer ikke”

Hemmeligheder #8: “Jeg siger jeg har en kæreste – men det passer ikke”

Ugens hemmeligheder er klar.

 

En af dem gjorde mig lidt ekstra glad – jeg er glad for alle hemmelighederne – den her kom fra en kvinde, som tidligere har sendt en hemmelighed ind.

 

Hun skriver, at det gjorde hende modig at sende sin hemmelighed ind og se den på skrift. Der kom endda noget helt konkret ud af hendes mod – gå direkte til hemmelighed nr. 10, hvis du er nysgerrig.

 

►►DU KAN INDSENDE DIN EGEN HEMMELIGHED ANONYMT HER.

 

Som jeg altid nævner, så behøver en hemmelighed i den her sammenhæng ikke være noget kæmpestort.

 

Det kan også være en tanke, ide, frustration, glæde – alt hvad der falder dig ind om kærlighed / om at være single, som du har lyst til at dele.

 

Hver onsdag udgiver jeg en artikel som denne, hvor jeg samler ugens indsendte hemmeligheder, så alle kan læse dem og finde trøst eller inspiration i andres oplevelser og tanker.

 

Her kommer ugens hemmeligheder om at være single / om kærlighed:

 

1. Jeg vil have et harem

Ønsker at det var tilladt med harem. Jeg har i al fald 3 stk, som jeg pt. ønsker i mit (Smiley med hjerter i øjnene)

 


 

2. Min eks har fået en ny kæreste

Har dukket en flaske vin selv, fordi min eks-kærestes nye kæreste offentliggjorde, at hun var i forhold (det vidste jeg jo godt!!!) men det slog som bare fanden. Næste dag sygemeldte jeg mig

 


 

3. Nu ved jeg, hvad jeg vil have i en mand

Jeg har været på date med to dejlige mænd i år, begge har jeg mødt til fester Den første havde et meget mandigt udseende, det tændte mig helt vildt.

 

Da vi var på vores første date, var han meget galant, det var helt vild dejligt. Han var tvetydig i sin kommunikation, det gjorde mig utryg.

 

Den anden mand var rigtig god at tale med, han var fantastisk til at kysse og nusse, han havde slet ikke et mandigt udseende, jeg tændte slet ikke på ham

 

Jeg er super lykkelig for at jeg har mødt disse mænd, for nu ved jeg hvad jeg sætter pris på ved en mand

 


 

 4. Jeg vil have ham for mig selv

Selvom vi knalder med andre, så ville jeg ønske, at han kun knaldede med mig.

 


 

5. Jeg er ikke forlovet mere, men…

Jeg tager min forlovelsesring på når ingen ser det og har den på til jeg skal på job næste dag. Jeg er ikke forlovet mere.

 


 

 6. Jeg lyver om at være single

Jeg er i 40’erne og har stort set altid været single. Jeg synes det er pinligt at være single. Mine nærmeste kender selvfølgelig sandheden. Men overfor alle der ikke er tæt på mig, lyver jeg og fortæller at jeg har en kæreste.

 

Jeg er generelt et ærligt menneske, og derfor krymper jeg mig hver gang jeg hører mig selv stikke den løgn. Det gør helt klart ikke noget godt for mit selvværd.

 

Min mission for tiden er derfor at arbejde med at ændre mit syn på det at være single. Det er svært da der er tale om et gammelt mønster. Men tror på, at jeg kan; jeg skal bare øve mig 🙂

 


 

 7. Min bedste ven vil ikke være min kæreste

Elsker min bedste ven så ufattelig højt…. Han kan dog ikke se os som par. Vi er fjollede, afslappede sammen, opfører os som om vi var et par.

 

Går hånd i hånd, slapper af. Gør alt det utænkelige – dvs. slår en ordentlig brandhørmer som jager den anden ud af stuen. Putter nusser og vores venner prikker til ham, men han er stejl, vi bliver aldrig et par iflg ham.

 

Frygter den dag jeg *mister* vores venskab… for ved ingen anden kvinde vil forstå vores bånd, det vi har sammen… Græder på forhånd… han er min soulmate men så skadet af en utro exkone og et forlist forhold bagefter…. Finder aldrig en som ham der supplerer mig så godt som ham….

 


 

8. At være single er trist nogle gange

Jeg ELSKER at være single. Har dog korte momenter, hvor det at lave alt selv er trist. Veninderne er alle i forhold, så de har ikke lyst til at ses, gå ud sammen eller rejse sammen. Sgu ærgerligt.

 

Har overvejet at få mig en kæreste bare fordi så SKAL han jo rejse med mig, spise ude med mig eller tage opvasken. Men så husker jeg, at jeg godt selv kan li at vaske op, at jeg kan rejse selv og spise ude selv. Og så er jeg okay igen 🙂

 


 

9. Jeg har lært meget om mig selv som single

At være singlle har været en hård rejse: Jeg er stor tilhænger af familielivet, og troede egentlig jeg skulle være sammen med den samme hele livet.

 

Det skulle jeg ikke, og mellem mange timers ensomhed og gråd har singlelivet alligevel givet mig mod til ændre triste sider af mig selv.

 

I single-tiden har jeg nemlig lært at frigøre mig fra bl.a psykisk og/lettere fysisk vold, pleaser-rollen, komfortzonen, co-alkohol, bedre mor for mine børn, overspisning, mobning, at holde af mig selv.

 

Når det står der sort på hvidt, er det jo en vild udvikling, og jeg kan være stolt af mig selv, men hvor ville jeg bare gerne finde den rette og nyde fremtiden, da ensomheden nok er min værste fjende…

 


 

10. Det gjorde mig modig at dele min hemmelighed

Jeg var rigtig modig at skrive min hemmelighed om ikke at turde dating. At se min hemmelighed på Facebook var lidt af et chok. Men det gjorde mig modig!

 

Fandt selvtilliden frem, skrev en super profil med en ærlig beskrivelse af mig og hvad jeg savner – da en kæreste ikke er en nødvendighed men skal være en bonus i mit liv. Jeg svarede på alle dem der skrev.

 

Jeg fandt en dejlig mand jeg er ved at lære at kende – smil. Jeg blev modig af at dele min hemmelighed! Tak fordi jeg fik lov til at dele den.

 

 (Det må næsten være hemmelighed nr. 1, hun hentyder til i denne artikel >> – Kh. Pia – SingleSpot.dk )


 

►►DU KAN INDSENDE DIN EGEN HEMMELIGHED ANONYMT HER.

 

Har du en kommentar, ide, forslag til dem, der har skrevet hemmelighederne? Skriv en kommentar nederst på siden.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Find flere hemmeligheder her.

Læs også: Om hemmelighederne: Del dine hemmeligheder og støt 

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou