Hemmeligheder #9: “Det er SÅ nemt at blive hjemme i sofaen med tv’et”

Hemmeligheder #9: “Det er SÅ nemt at blive hjemme i sofaen med tv’et”

Ugen hemmeligheder er klar (længere nede i artiklen). Der er ikke så mange i denne uge, men jeg er vild med dem alle sammen. TAK, fordi I deler.

 

Nogle gange kan man godt føle, at man er den eneste i verden, der er ensom som single. Eller at man er den eneste, der bøvler med livet og kærligheden?

 

Det troede jeg også engang, at jeg var. Derfor fortalte jeg aldrig til nogen, at jeg var ensom. Jeg fortalte aldrig, hvordan jeg lod en mand behandle mig dårligt, fordi han var den eneste, jeg havde.

 

Eller at jeg savnede mine veninder, der var flyttet og havde stiftet familie, og at jeg følte, at livet bare gik, uden at jeg kom nogen vegne.

 

Sådan er det at være single anno 2017

Derfor startede jeg i sin tid SingleSpot.dk.

 

Jeg syntes aldrig, at der var nogen, der fortalte om, hvordan det er at være single – det handlede stort set altid om, hvordan man holdt op med at være single – altså om hvordan man kan finde en kæreste.

 

Da jeg først begyndte at dele mine egne erfaringer og hemmeligheder, fandt jeg ud af, at der var masser af andre, der havde det på samme måde. Det var en stor trøst.

 

Del dine hemmeligheder om kærlighed / om at være single med andre

Derfor har jeg lavet denne “hemmelighedsindsamling”, hvor alle kan dele deres hemmeligheder / tanker / ideer / frustrationer / glæder anonymt med alle os andre.

 

Så vi alle sammen kan se, at der er andre, der har det på samme måde som os selv.

 

Hvis du har lyst til at dele en hemmelighed – og måske hjælpe andre – kan du gøre det helt anonymt her:

 

►►INDSEND DIN EGEN HEMMELIGHED ANONYMT HER.

 

Her kommer ugens hemmeligheder om kærlighed / om at være single

 


 

En gift mand har spurgt om ikke jeg ville være hans “hobby”. Jeg overvejer at sige ja, for at kunne føle mig begæret for første gang i mit liv.

 


 

Jeg er hårdt i friendzone, selvom vi har snakket meget om sex, og om knalde sammen. Men er faktisk glad for venskabet, og vil ikke risikere at miste det, ved at vi har sex.

 


 

Jeg har været i swingerklub for at få sex, bekræftelse og nærvær. Gik derfra med en tomhed, en tristhed og en følelse af ensomhed. Ikke fedt.

 


 

Det er 17 år siden jeg har boet sammen med en mand. Så jeg har lært mig selv, at være “glad” single og har lært, hvor vigtigt det er med fritidsbeskæftigelser og gode veninder at gå ud og opleve med.

 

De perioder i livet, hvor jeg ikke har haft noget at gå op i i fritiden, har det vitterligt været enormt ensomt, fordi det er SÅ nemt at bare blive hjemme i sofaen og lade tv’et underholde én – men det får man ikke et glad liv af!

 

Jeg er selv meget initiativrig og er oftest den der tager initiativ til at gå ud. Jeg prøver at skyde tanken væk om, at hvis jeg ikke selv tog kontakt til mine veninder, så tror jeg faktisk der godt kunne gå flere uger, hvor den eneste kontakt jeg havde, var via mit job – dét er skræmmende!

 

Ikke, at jeg ikke føler mig elsket, for det gør jeg – men hvor ville det være rart, at der også var nogen der rakte ud efter mig sommetider, istedet for altid omvendt!

 

Når jeg skriver “glad” single, så er det fordi jeg selvfølgelig savner HAM min bedste ven, der kunne være der til at dele min hverdag med. Jeg savner tosomheden, trygheden og så savner jeg i den grad sex!

 

Når man nu ikke er én der har det så godt med engangsknald, så går der virkelig lang tid imellem lagengymnastikken og det er lidt skræmmende, fordi jeg ofte kan føle det som om jeg helt har mistet min lyst! Jo længere tid der går, desto sværere bliver det at turde være åben overfor muligheder!

 


 

Har en affære med en gift mand. Ved han aldrig bliver min, selvom jeg drømmer om det hver dag❤️

 


 

►►DU KAN INDSENDE DIN EGEN HEMMELIGHED ANONYMT HER.

 

Har du en kommentar, ide, forslag til dem, der har skrevet hemmelighederne? Skriv en kommentar nederst på siden.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Find flere hemmeligheder her.

Læs også: Om hemmelighederne: Del dine hemmeligheder og støt 

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou