København: Find den rette mand – og nyd friheden imens

København: Find den rette mand – og nyd friheden imens

Bliv klogere på, hvordan du finder en kæreste og på, hvordan du får mere ud af friheden, når du ikke har en kæreste.

 

Foredraget “Find den rette mand – og nyd det mens du gøre det” handler om, hvordan du tiltrækker en dejlig mand – og om hvordan du har det godt, mens du er single.

 

Foredragsholderne er:

 

Pia DamsgaardPia Damsgaard:

Medforfatter til bogen “Elsker mig for evigt – 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single” og indehaver af SingleSpot.dk. Single på 10. år:

 

“En dag fik jeg NOK af hele tiden at føle, at jeg manglede en kæreste, at mit liv kun havde indhold, hvis der var en mand i det.

 

Jeg begyndte at kigge på, hvad der gjorde MIG glad, når der ikke var en mand i mit liv – og det, jeg fandt ud af, har givet mig så meget fred indeni, at jeg gerne vil dele mine opdagelser med andre, der også bøvler med kærligheden.”

 

❤ Der er kun 50 pladser til dette foredrag – køb din billet her >>

 

 Marie-Louise-bregendahlMarie-Louise Bregendahl:

Mindjuice Mastercoach og indehaver af RecreateYou.dk, hvor hun hjælper singlekvinder med at rydde op i deres kærlighedsbagage:

 

“Jeg arbejder med kvinder, der gerne vil finde den rette mand, men som har svært ved det.

 

Mit arbejde går ud på at kigge på de gamle mønstre og tanker om kærlighed, som vi alle har med fra barndommen, men som tit står i vejen for, at vi kan få den kæreste, vi ønsker os.

 

Jeg har selv gennemgået sådan oprydning i min egen bagage og mine egne tanker og mønstre, og det var først, da jeg gav slip på alt det gamle, at jeg fandt ham, der stadig er min mand i dag, og som jeg har to børn med.”

 

Hvornår:

Torsdag 29. juni 2017 kl. 19.30 – 21.30

 

Hvor:

Silent Mind Circles, Ved Slusen 30, København S

 

Billetter: 

 

❤ Der er kun 45 pladser til dette foredrag – køb din billet her >>

 

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou