Sådan står dine penge i vejen for kærligheden

Sådan står dine penge i vejen for kærligheden

Vidste du, at din økonomi og dine tanker om penge, kan være en forhindring for at finde den rigtige mand?

 

Marie-Louise Bregendahl fra RecreateYou.dk skriver her om, hvordan du tiltrækker flere penge og samtidig åbner op for mere kærlighed i dit liv.

 

Personligt er jeg en lille smule skeptisk over for den slags. For mig lyder det for godt til at være sandt, men samtidig går jeg netop nu i Marie-Louises forløb for singlekvinder, “Ryd op i din kærlighedsbagage”, hvor jeg hele tiden får øjnene op for nye sammenhænge mellem mine tanker og resten af mit liv.

 

Derfor er jeg meget nysgerrig på det her, og jeg håber, du vil læse hendes indlæg herunder med et åbent hjerte. I hvert glæder jeg mig selv meget til at lære mere om emnet i hendes online-workshop, som finder sted  onsdag 7. juni 2017 kl. 10 -11.30.

 

Her kommer hendes indlæg om penge og kærlighed:

Når du er single, er der ret mange udgifter, der bliver større, fordi du er alene om at betale dem – bil, ferier, mad, børnenes tøj – alt det som du ville dele med din kæreste, hvis I boede sammen.

 

Ret mange af de kvinder, jeg taler med i forbindelse med mit arbejde som coach for singlekvinder, føler sig tit ret pressede af denne omstændighed, og det syntes jeg er ærgerligt, for lige så snart du bruger for meget tid på bekymringer og for lidt tid på at nyde livet – så stopper flowet i dit liv.

 

Alt bliver mere forkrampet, når du bekymrer dig.

 

Lige præcis denne lidt forkrampede måde at være på gør det faktisk endnu sværere for dig at tiltrække den mand, du ønsker dig.

 

Penge og kærlighed hænger sammen

Penge – eller mangel på samme – er et emne, jeg har nørdet max med det seneste halvandet år – hvad er det der gør, at du har dem eller ikke har dem – eller at når du har dem, så forsvinder de lynhurtigt igen.

 

Selv om mit speciale normalt er kærlighed – eller mangel på samme – så er penge et emne, der ligger meget tæt på mit hjerte, da jeg selv har kæmpet med mangel på penge i mange, mange år, indtil jeg knækkede koden gennem utallige timers læsning, mentoring og test på egen krop.

 

Nu er jeg ikke mere bange for ikke at kunne betale mine regninger, kunne købe økologisk mad til mine børn, kunne købe vinterstøvler til mig selv, tage på ferie (ting jeg frygtede – og oplevede – i mange år forinden) – for nu ved jeg, at det aldrig mere kommer til at ske.

 

4 ting du kan gøre lige nu for at få styr på penge og kærlighed:

Hvis du ikke kan vente til workshoppen 7. juni med at få flere penge på kontoen, så kommer her 4 ting, du allerede nu kan gå i gang med at arbejde på:

 

1: Kig på, hvilke pengehistorier du har med dig fra dit barndomshjem

Hvad har du hørt dine forældre sige om penge? Det kunne f.eks. være: Penge hænger ikke på træerne, der ikke nok til alle, man skal arbejde hårdt for pengene, easy come easy go.

 

Disse historier påvirker, hvilket forhold du nu som voksen, har til penge – og tit er det ikke et specielt hensigtsmæssigt et.

 

2. Hvor mange penge har du brug for?

Gør op med dig selv – og her er det vigtigt, at du er helt ærlig omkring dit behov – hvor mange flere penge, det egentlig er, du ønsker dig pr. mdr.

 

Der er stor forskel på at ville have penge til at tage på krydstogt til Hawaii, og så at ville have penge til at kunne købe kun økologisk mad hver dag.

 

Når du gerne vil have flere penge på kontoen, bliver du nødt til at vide, hvor mange der er tale om, ellers er det ikke muligt.

 

3. Kig på din økonomi

Begynd at “tracke” dine penge – både udgifter og indtægter. Mange opdager ved at gøre dette, at de faktisk har væsentlig flere penge hver måned, end de lige tror.

 

Din løn er jo nem nok (medmindre du er selvstændig, så er det mere udfordrende) at se, men husk også at skrive sådan noget som pengegaver, tilbagebetalt skat, rabatter på div. varer ned som indtægt.

 

Vi kan hurtigt blive så fokuserede på, at penge ind på kontoen kun er løn/store beløb og glemmer derfor helt at se, at vi har mere, end vi tror.

 

4. Vær taknemmelig

Taknemmelighed is the word. Begynd at fokusere på alt det, du allerede nu er taknemmelig for, at du har råd til i dit liv (også selv om der er mange ting, du ikke synes, du har råd til).

 

Når du gerne vil have flere penge på kontoen, så begynd  med at opdage, hvor ofte du faktisk har penge til at købe det, du har behov for.

 

Som nævnt holder jeg en online-workshop,  som handler om penge – nærmere bestemt om, hvordan du kan ændre din tankegang omkring penge og som en direkte effekt deraf få mange flere af dem i dit liv.

 

Ja, det lyder som hokus pokus, men trust me: De redskaber, jeg kommer til at dele med dig på denne workshop, er alt andet end det.

 

På penge-workshoppen får du:

• Min blokerende pengehistorie og præcis, hvordan jeg ændrede den til én, som nu støtter mig i altid at have nok.

 

• Præcise trin til, hvordan du ændrer din egen pengehistorie og får økonomisk frihed.

 

• Begrebet “overflod”, og hvad det i virkeligheden betyder – så du kan få det.

 

• Guide ’til at tiltrække flere penge på din konto, end du plejer at have.
Online-workshoppen om penge (og kærlighed) er:

 

Onsdag 7. juni kl. 10-11.30 – og hvis du ikke kan være med på det tidspunkt, kan du stadig købe din plads, så får du bare tilsendt workshoppen pr. mail, når den er afsluttet, hvorefter den er din til evigt eje (det får du også, når du har været med live).

 

Din investering er 175 kr., som jeg jo så vil lære dig, hvordan du får tilbage igen.

 

►►Tilmeld dig online-workshoppen “Fra pengebekymringer til mere, end du kan bruge” her.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs mere fra Marie-Louise Bregendahl: Dating: Sådan “styrer” du din hjerne når du dater

Læs mere mere fra Marie-Louise Bregendahl: Derfor kører dit kærlighedsliv (måske) i ring

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Marie-Louise BregendahlEr Mindjuice mastercoach og Indehaver af RecreateYou, hvor hun bl.a. laver forløb for kvinder, der vil rydde op i deres kærlighedsbagage, inden de møder den rigtige.

View all posts by Marie-Louise Bregendahl