Hemmeligheder #17: Kæreste-savnet giver mig helt ondt i maven

Hemmeligheder #17: Kæreste-savnet giver mig helt ondt i maven

Sørme om det ikke igen i denne uge er helt vildt inspirerende og lærerigt at læse jeres hemmeligheder  – både de positive og mindre positive.

 

Denne uges hemmeligheder om kærlighed / om at være single er fyldt med kvinder, der har vendt deres liv som single til at være noget positivt.

 

Det er ikke nemt i et samfund, hvor det at savne en kæreste kan give helt ondt i maven, og hvor alle veje fører til parcelhus og parforhold.

 

Singler hjælper hinanden med hemmeligheder

Så tak for jeres hemmeligheder. Jeg er sikker på, at masser af andre kvinder får noget ud af at læse dem.

 

OG jeg er også sikker på, at massevis af kvinder får noget ud af at læse de mere negative/sørgelige beretninger, fordi det er muligt at spejle sig i dem og på den møde se, at andre har det på samme måde, når det gør ondt at være alene og savne en kæreste.

 

►►DU KAN INDSENDE DIN EGEN HEMMELIGHED ANONYMT HER.

 

Her kommer ugens hemmeligheder om kærlighed / om at være single:


 

1. Han droppede mig, og det var en god ting

Er lige blevet brutalt afvist af en mand. Sådan på ganske ond og ligeglad teenage-facon, selvom vi begge er midt i fyrrerne.

 

Burde være ked. Men er glad. Sådan en afvisning er ikke at tage fejl af. Og så kan jeg komme videre. Ikke mere regnen ud, hvad manden mon mener med dit og dat. Ikke mere venten på beskeder, opkald og dates.

 

Ikke mere forsøgen på at finde fem fejl hos mig selv. Ikke mere kompromis med mig selv. Jeg føler mig fri for første gang i månedsvis.

 


 

2. Hader bare når jeg er nødt til at spørge eksmanden om hjælp til noget praktisk.

 


 

3. Jeg udfordrer mig selv med en rejse

Jeg savner en kæreste – især nu hvor jeg har skulle planlægge min ferie. Jeg udfordrer mig selv og har bestilt en rejse langt væk i 2 uger – er lidt nervøs men glæder mig!

 


 

4. Nu gør jeg det, jeg godt kan lide i stedet for at være på Facebook

Jeg droppede at gå på Facebook, og siden har det været helt fantastisk at være mig. Det gjorde mig ikke bare afhængig, men også lidt øv med alle de singlegrupper etc.

 

Jeg tænker næsten ikke mere på det at ville ha en kæreste. I stedet for gør jeg rigtig meget, som i RIGTIG MEGET, af det jeg godt kan li.

 


 

5. Interesser er vigtige

Min næste kæreste skal ikke udfylde et tomrum, han skal være en ekstra bonus.

 

Jeg har fundet ud af, at det er vigtigt for mig, at jeg har nogle interesser, så jeg ikke føler mig tom indeni, når jeg er single. Og at være single er faktisk ikke så slemt, når jeg har andet værdifuldt indhold i dit liv.

 


 

6. Afhængigheden af at have en kæreste er forsvundet

Elsker mit liv som single nu og har fået tanken om, at “man da skal have en mand” til at forsvinde. Hvilken befrielse det er, men det har også taget lang tid at nå dertil…

 


 

7. Fokus er flyttet til det positive

Jeg har følt mig “forkert”, fordi jeg har været single i mange år og ingen børn har. Nu har jeg flyttet fokus og er glad for mit liv!

 

Jeg fylder mit liv med gode oplevelser og får nye venskaber!

 


 

8. Savnet efter en kæreste gør ondt i maven

Jeg savner så meget at have en kæreste – at elske, at blive elsket, det kan gøre helt ondt i maven.

 

Men jeg siger det ikke til nogen, for så falder min facade jo……hold nu kæft, hvor er det dumt!

 


 

9. Jeg vil ikke være afhængig af tosomheden 

Jeg har endelig lært at nyde at være single. Det har taget mig mange år. Mit liv er nu fyldt med sport, job og venner.

 

Indimellem længes jeg alligevel efter et varmt kram, ømhed og nærhed, men jeg er bange for at give mig hen igen og blive afhængig af tosomheden og dermed miste grebet i det liv, som jeg endelig har fået bygget op

 


 

10. Mit single-sexliv er bedre end med en mand

Jeg synes ikke mit sex-liv har været bedre end nu, efter jeg er blevet single. I mine forhold skulle jeg altid tilpasse mit behov for sex efter partnerens lyst og behov.

 

Ofte var mit drive større og dermed skulle tilpasses ham og ofte undertrykkes.

 

Nu kan jeg – uden mænd – give mig selv gode stærke orgasmer efter behov – og jeg får langt flere, end da jeg var i parforhold. Folk siger, jeg ser 10 år yngre ud!!

 


 

►►DU KAN INDSENDE DIN EGEN HEMMELIGHED OG HJÆLPE ANDRE ANONYMT HER.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også: Find flere hemmeligheder her.

Læs også: Om hemmelighederne: Del dine hemmeligheder og støt 

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou