Dating-tip: Drik ikke kaffe før 3. date

Dating-tip: Drik ikke kaffe før 3. date

Tit gider jeg ikke rigtig skrive om dating, fordi det er sådan et fortærsket emne efterhånden.

 

At jeg ikke rigtig gad var egentlig også min første tanke, da datingekspert Kirk Rønler invitererede mig til sit foredrag “Sådan finder du en kæreste”. Jeg orkede det næsten ikke.

 

Lidt senere skrev Kirk Rønler indlægget “Sådan vendte jeg dating på hovedet – og oplevede en ny frihed” her på SingleSpot, og så var jeg straks mere interesseret.

 

I foredraget, som jeg oplevede 5. september 2017 i Aarhus, opdagede jeg, at hun har datet sig frem til (mindst) to virkelig interessante konklusioner om vores måde at date på i dag:

  1. Vores ønsker og ambitioner til kærligheden og en potentiel partner står ikke mål med vores indsats
  2. Afskaf kaffedates

 

Det første kan du læse mere om i den førnævnte artikel – hvordan du afskaffer kaffedates, kan du læse mere om her:

 

Hvad er kaffedates, og hvorfor duer de nu lige pludselig ikke?

Kirks pointe i forhold til kaffedates, hvor du mødes med din date på en cafe, drikker kaffe og venter på, at et kærlighedsmirakel skal ske, er, at samtalen hurtigt bliver forudsigelig eller går i stå – og hverken du eller din date får rigtig foldet jer ud.

 

Selv nægter hun at drikke kaffe før 3. date.

 

I stedet foreslår hun – baseret på sine egne erfaringer – at du f.eks. inviterer din date med til en fest. På den måde kan I danse, gå lidt til og fra hinanden og være sammen i lidt længere tid – der er mere kropssprog og mulighed for at røre.

 

Du kan også invitere din date på en utraditionel oplevelse – Kirk fortæller bl.a. om, hvordan hun og en date surfede sammen i Klitmøller.

 

Sådan finder du dates

Inden du kan tage din date med på date, kræver det naturligvis, at du har en date. Også her har Kirk en række snedige ideer.

 

Især kunne jeg godt lide Live-Tinder, fordi det ikke udelukkende handler om at finde en kæreste, men du kan også bruge det som en slags personlig udvikling henimod at blive mere modig.

 

Live-Tinder går ud på, at du skaffer telefonnumre fra interessant mænd eller kvinder, som du møder ude i virkeligheden. På den måde bliver du gradvist mere modig, fordi du ikke kan få et ja, hver gang.

 

Det kan være, at ham/hende, du spørger er gift eller af andre grunde ikke har lyst til at give dig nummeret, men du træner dig selv i at blive afvist – og dermed bliver afvisningen mindre farlig, og du får mod til at gøre mere, når du ved, at en afvisning for det meste ikke har noget med dig at gøre.

 

20170905_195815Eksistentiel dating

Kirk kalder selv sin måde at date på for “Eksistentiel dating”, fordi hun både dater for at finde en kæreste, men samtidig er hun nysgerrig på sig selv, sine dates og de ting, vi tror, vi ved om dating – passer de virkelig?

 

Og den tilgang kan jeg rigtig godt lide, og jeg er glad for, at jeg også besluttede mig for at undersøge, hvad hendes foredrag gik ud på, selv om jeg blev lidt afskrækket af titlen til at begynde med.

 

Der var fuldt hus denne aften, og Kirk er en virkelig skøn, varm og sjov foredragsholder, så hvis du gerne vil finde en kæreste, er jeg sikker på, at du kommer lidt nærmere målet ved at tage til dette foredrag.

 

Den kommende tid kan du også opleve det i Odense, Aalborg og København.

 

Se mere på www.kirkronler.dk.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også fra Kirk Rønler: Her er de bedste datingtips fra et intenst dating-år

Læs også fra Kirk Rønler: Sådan vendte jeg dating på hovedet – og oplevede en ny frihed

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou