Når det er nemmere at få et knald end en ny veninde…

Når det er nemmere at få et knald end en ny veninde…

Vi har opbygget et samfund, hvor det er nemmere at finde et knald, end det er at få en ny ven.

 

Pia Loulou Damsgaard

Artiklen her er skrevet af Pia Loulou Damsgaard – indehaver af SingleSpot.dk.

For mig er det så fint, at vores syn på sex er løsnet op, men jeg synes, vi også mangler at løsne lidt op omkring det at finde nye venner og veninder.

 

På mindre end et døgn er der allerede 100 single ladies, der har tilmeldt sig chancen få en helt nye kreds af veninder, der også er singler og på samme alder og fra samme område.

 

Tidligere, når jeg har lavet det samme, har interessen også været stor, så noget tyder på, at rigtig mange kvinder, som er singler, har udfordringer på det område.

 

Det har jeg også selv haft.

 

Mister veninder som single

Især da de gamle veninder forsvandt pga. kærester, familie, hus, travl hverdag osv., syntes jeg, det var svært.

 

For det er tit det, der sker for os singler. Vi mister venner og veninder ved skilsmisser, ved nye kærester og når veninderne stifter familie.

 

Mange gange bliver langvarige venskaber tilsidesat pga. en forelskelse – fordi nu fylder det nye forhold så meget, og det er så dejligt, at alt andet falder i baggrunden.

 

Eller venner forsvinder efter en skilsmisse.

 

Når man så står der, kan det være så svært at finde ud af, hvordan man finder nye veninder og opbygger et nyt netværk.

 

Venskaber er noget andet end dating

Var det en ny kæreste, du ledte efter, kunne du bare gå på en datingside, men venskaber er noget andet – det er lidt sværere at sige direkte til andre, at man savner venner.

 

Det er lidt tabu, fornemmer jeg, at gå ud og sige åbent: Her er jeg, jeg kunne godt tænke mig nogle nye veninder.

 

Det bliver hurtigt lig med, at man mangler noget i sit liv – at man ikke har styr på tingene –  og jeg følte mig i hvert fald ret forkert og udenfor, fordi det er et statussymbol at have mange venner og bekendtskaber i vores tid.

 

Find modet til at gøre det

Et velfungerende socialt liv med gode venner/veninder er bare så vigtigt – især som single – at jeg virkelig synes, det er værd at tage mod til sig og gå ud i verden og prioritere at finde dem, hvis du føler, at der mangler noget i dit liv på det område.

 

Til og med 10. oktober 2017 kan du tilmelde dig mit tilbud om at blive sat sammen i en gruppe med op til 5 andre single ladies i dit område og på din alder. Kvinder, der ligesom dig gerne vil møde nye bekendtskaber.

 

Læs mere om venindegrupperne her >>

 

Del meget gerne artiklen med andre – f.eks. i grupper, du er medlem af – f.eks. singlegrupper på Facebook.

 

Jo flere vi er, jo større er sandsynligheden for at møde lige dem, du klikker med – og for at der også er nogen til alle de single ladies, der bor i i yderkantsområderne.

 

Jeg drømmer om, at vi når 500 deltagere denne gang. Det koster ikke en krone at deltage.

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også : Få mere ud af din frihed med nye veninder

Læs også: Ny bog: Singlemor fik kræft – sådan hjalp veninderne

 

[adrotate block=”1″]

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou