Kan du være lykkelig, når du savner en kæreste?

Kan du være lykkelig, når du savner en kæreste?

Følelsen af lykke stræber mange af os efter at opnå – og for mange singler er den følelse bundet op på at have en kæreste.

 

Lykken bliver for mange singler lig med kærligheden.

 

Vi længes efter den helt rigtige at gå hånd i hånd med, mens efterårsbladene falder – ham eller hende vi kan putte os ind til, når vinterens mørke falder på.

 

Men hvad nu hvis du ikke har ham eller hende… Kan du så være lykkelig alligevel?

 

Rydder op med singlekvinder 

Svaret er JA, mener Marie-Louise Bregendahl, der er Mindjuice Mastercoach og i sit firma RecreateYou.dk lever af et hjælpe singlekvinder med at rydde op i deres “kærlighedsbagage”.

 

Dvs. hun hjælper med at rydde op i gamle mønstre netop i forhold til, hvad vi tror, gør os lykkelige – og hvad der i virkeligheden gør os lykkelige. Og hvad er det så, der gør os lykkelige?

 

Det har hun sammen med Helene Philipsen, der er ekspert i overspisning hos TagMagtenFraMaden.dk,  spurgt 23 kvinder, der alle arbejder inden for selvudviklingsbranchen, om.

 

Udover interviews med de to kvinder bag ideen, er der interviews med bl.a. Ninka-Bernadette Mauritson, kendt fra Kernesund-konceptet og nu detox-ekspert, Anna Bogdanova, der er arbejder med træning og parterapeut Katrine Axholm.

 

Du kan se alle interviewene i serien “Jagten på lykken” uden at betale en krone ved at tilmelde dig her >> http://bit.ly/jagtenpålykken

 

“Der er nogle ting, der går igen i disse interviews har jeg lagt mærke til. Mange af disse kvinder nævner f.eks. taknemmelighed over det, de har, som en stor del af opskriften på lykken, fortæller Marie-Louise Bregendahl.

 

Samtale-serien starter 14. oktober, men allerede nu kan du tilmelde dig serien her >>

 

[adrotate group=”8″]

 

Læs også fra Marie-Louise Bregendahl: Sæt dig selv fri  – så følger resten (også kærligheden) efter

Læs også fra Marie-Louise Bregendahl: Sådan kommer du dig over dine “kærligheds-skuffelser”

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou