Søges: Singlemænd med lyst til at få børn

Søges: Singlemænd med lyst til at få børn

Sponsoreret indhold: Jeg søger mænd, der gerne vil have et barn – måske flere med tiden.

 

Og nej, det er ikke til mig personligt, men til damerne i programmet “Gravid med en fremmed”, som efter planen bliver sendt på Kanal 4 næste år.

 

Programmet handler om en række danske singlekvinder, der leder efter en far til deres barn. De har af meget forskellige årsager sluppet tanken om at få børn i en traditionel kernefamilie, men livet som solomor med hjælp fra en sæddonor trækker heller ikke i dem.

 

Så det er ikke en kæreste, de søger, men hvad der måske mere kan beskrives som en god ven, som også er far til deres fælles barn. Altså en at dele ansvaret med.

 

Se klippet herunder – eller læs mere her >> Kanal 4 søger mænd til nyt tv-format: Gravid med en fremmed

 

 

Personligt synes jeg, det lyder som et fint program om en af af de store udfordringer, der er ved at være single – nemlig det at der som single ikke er nogen at få børn med.

 

Dette program kommer med en ny løsning, som jeg synes er rigtig interessant, og som jeg også selv har skrevet en klumme om i Alt for Damerne for nogle år siden: Jeg vil hellere have et barn med en ven end med en kæreste

 

Personligt har jeg ikke den store lyst til at få børn, men jeg ved fra mange, at den trang er en af de største forhindringer, singler har i forhold til at finde fred og glæde ved livet som single.

 

Ikke alle passer i et parforhold

Det er min helt personlige teori, at en del mennesker faktisk har det bedre alene end med en kæreste – at langt fra alle passer ind i et parforhold, men går ind i et for bl.a. at få børn, fordi det er sådan en stort behov.

 

At få barn med en mand eller kvinde, man ikke er forelsket i, vil for mig at se også løse en hel del af de problemer, der fører til skilsmisser – som jo heller ikke er optimale for et barn.

 

For mig at se handler programmet ikke om at afskaffe kernefamilien – bare om at gøre det nemmere at følge sit hjerte og leve ens egen sandhed.

 

Skriv til far_casting@discovery.com, hvis du er en mand, der kan se dig selv deltage i dette program.

 

Læs mere her: Kanal 4 søger mænd til nyt tv-format: Gravid med en fremmed

 

(Artiklen er sponsoreret indhold – dvs. jeg har modtaget penge for at skrive den. Jeg har sagt ja til at skrive den og udbrede kendskabet til programmet, fordi jeg føler dybt, at jeg kan stå inde for ideen bag programmet – selve programmet kan jeg ikke udtale mig om, da det jo ikke er lavet endnu.)

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou