Smugkig på den nye bog “Den dag jeg stoppede med at græde over mænd”

Smugkig på den nye bog “Den dag jeg stoppede med at græde over mænd”

 

Lige nu har du muligheden for at smugkigge på min nye bog “Den dag jeg stoppede med at græde over mænd – 23 hemmeligheder, halve sandheder og hele løgne om kærlighed og dating”.

 

Bogen handler om noget, du sandsynligvis også har prøvet:

 

  • at have ondt i maven og græde over en mand, du er forelsket i
  • at være frustreret over dating
  • at være ked af at være er single

 

Og især handler den om, hvordan jeg fandt fred med de tre ting i de år, hvor jeg droppede mænd og dating.

 

I stedet udforskede jeg, hvorfor jeg – og så mange andre kvinder – har så mange problemer med kærligheden.

 

Løgne om dating

Nogle af de ting, jeg opdagede, var så overraskende for mig, at jeg fik lyst til at give dem videre i min nye bog.

 

Især fordi det har givet mig så ubeskriveligt meget fred og overskud at blive klar over det, og få flere støttende og sundere tanker om kærlighed og dating i stedet for alle de halve og hele løgne, vi fylder os selv og hinanden med.

 

Du kan få 5 kapitler fra bogen – uden at betale en krone – her >>

 

Kærlighed var lig med drama

Bogen tager – som titlen antyder – udgangspunkt i den dag, jeg bare fik nok af at være hende, der sad og ventede på sms’er fra en mand og på, at “den store kærlighed” dukkede op og gav mit liv indhold.

 

Foto fra bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd"

Foto fra bogen.

På det tidspunkt var jeg ulykkeligt forelsket i en mand, der ikke ville mig sådan rigtigt.

 

Vi sås en gang i mellem, men det var helt klart mig, der var mest interesseret i, at det skulle blive til mere.

 

Det er sådan et nedbrydende sted at være, fordi jeg – og mange andre kvinder har jeg fundet ud af – hele tiden bebrejdede mig selv for ikke at være pæn, klog, tynd, sjov etc. nok til, at han ville være min kæreste.

 

Jeg begyndte at tænke over, hvorfor det egentlig altid var så problematisk og dramatisk, når jeg havde en mand i mit liv – og på hvorfor jeg ikke kunne være glad, når jeg ikke havde. Hvorfor skulle kærlighed være sådan et stort drama indeni?

 

Jeg droppede mænd og dating

Jeg besluttede mig for at droppe alt, der havde med mænd og dating at gøre – inkl. ham jeg var forelsket i.

 

I stedet begyndte jeg at udforske, hvad der så kunne gøre mig glad, når det tydeligvis ikke var en mand, som jeg jo ellers gik og troede.

 

Det er den udforskning – og resultaterne af den – som jeg beskriver i bogen “Den dag jeg stoppede med at græde over mænd – 23 hemmeligheder, halve sandheder og hele løgne om kærlighed og dating”.

 

Den er ikke udkommet endnu, så du bliver en af de første, der får et smugkig i den.

 

Jeg giver nemlig lige nu 5 kapitler væk – uden at det koster dig en krone.

 

Snup dine 5 kapitler her >>

 

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou