Her kan du udforske dig selv, kærligheden og dine drømme

Her kan du udforske dig selv, kærligheden og dine drømme

Hvad bruger du din tid som single på?

 

I mange år brugte jeg min tid på at ønske mig, at jeg ikke var single. Fokuserede på, hvor træls det var, at jeg ikke havde en kæreste.

 

Men virkeligheden var jo, at jeg ikke havde en kæreste, og når jeg ikke accepterer virkeligheden, som den er, giver det smerte. Hvis jeg hele tiden er ked af det over, at jeg ikke har en kæreste, giver det smerte.

 

Smerten kan føles som en sult indeni. Som mangel på kærlighed. En følelse af at være uelsket eller uelskelig. Til overs. Udenfor. En slags indre afhængighed af at skulle have en kæreste.

 

Smerten som single

Jeg ved, at vi er SÅ mange kvinder, der oplever – eller har oplevet – den smerte, når vi er singler.

 

Her på SingleSpot her jeg gennem årene haft fokus på netop det, men også på mange andre ting inden for singleliv – bl.a. singlearrangementer, oversigt over datingsider, interviews med eksperter om kærlighed og singleliv, blogindlæg fra mig og andre eksperter.

 

Så det er gået hen og blevet lidt rodet her på sitet, siden jeg begyndte i 2011. Desuden har jeg selv udviklet mig utrolig meget siden dengang – og bl.a. skiftet navn.

 

Nyt hjem for singlekvinder

Jeg har derfor skabt mit nye hjem her på nettet, som hedder “Loulou’s Library”.

 

Loulou's Library

 

Der fokuserer jeg på, hvordan du kan bruge tiden som single på at lære dig selv bedre at kende og blive klogere på kærlighed, dating og parforhold imens.

 

At udforske mig selv og mine tanker om kærlighed har været den vildeste selvudviklingsrejse, og jeg vil så gerne dele alt, hvad jeg har fundet ud af – og stadig finder ud – med dig.

 

Find nye veninder

Samtidig har jeg et dybt ønske om at fokusere meget mere på at skabe “sisterhood” og kvindefællesskab mellem os singlekvinder, så vi kan få oplevelser og skabe glæde sammen – i stedet for at det altid skal handle om at date og finde en kæreste.

 

Du kan se alle aktuelle tiltag om at finde nye veninder her >>

 

Velkomstgave hos Loulou's LibraryJeg håber, du har lyst til komme med og besøge mig i mit nye hjem Loulou’s Library”.

 

Og hvis du har lyst til at modtage mit ugentlige nyhedsbrev, får du som velkomstgave 5 kapitler fra min bog “Den dag jeg stoppede med at græde over mænd – 23 hemmeligheder, halve sandheder og hele løgne om kærlighed og dating”.

 

Tilmeld dig, og få de 5 kapitler her >>

 

Lad os følges på Instagram og Facebook

På Instagram deler jeg bl.a. nogle af de bedste værktøjer og nye tanker, som har hjulpet mig med at lære mig selv bedre at kende og blive klogere på kærlighed + selvfølgelig lidt fra min hverdag¨som single også – jeg hedder @pia_loulou .

 

Facebook.com/loulouslibrary deler jeg bl.a. mine egne og andres artikler, videoer, citater og tanker om kærlighed, dating, personlig udvikling og singleliv >>

 

Håber, vi ses.

Kh. Pia Loulou

Loulou’s Library

 

[adrotate group=”8″]

 

[adrotate block=”1″]

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou