Sådan finder du den bedste vibrator som singlekvinde

Sådan finder du den bedste vibrator som singlekvinde

Er du på udkig efter en ny vibrator? Så er du kommet til den helt rette artikler.
Her får du en gennemgang af nogle af de populæreste vibratorer på markedet i dag. Der er masser af forskellige typer at vælge imellem, så benyt denne guide til at snævre dig ind på lige netop den vibrator, som passer til dine behov.


Begræns dine muligheder
Mange muligheder er naturligvis rigtig rart, fordi man dermed har bedre sandsynlighed for, at man kan finde en vibrator, der passer lige netop til én selv og behov.

Men det kan nu også være en smule overvældende – især hvis man ikke personligt har prøvet mange forskellige typer vibratorer af og derfor ikke rigtig ved, hvor man skal begynde.

I sådanne tilfælde kan det være en meget god ide at benytte sig ‘bedst i test’ artikler, som kan guide dig frem til de bedste.
Du kan se de bedste i test her – eller du kan vælge at læse videre i denne artikel, hvor vi snakker mere uddybende om fordele og ulemper ved de mest populære typer af vibratorer på markedet i dag.

Rabbit vibratorer – fordele og ulemper
Du har formentlig allerede hørt om denne type vibratorer. Den er nemlig blevet omtalt i forskellige populære tv-serier – og måske har din egen veninde endda talt rigtig godt om den!

En rabbit vibrator er rigtig god, hvis du godt kan lide en mere fyldig vibrator, som du kunne bruge til penetration også. Der er ofte mange forskellige programmer installeret i rabbit vibratoren, så man selv kan vælge præcis den intensitet, som passer ens krop lige netop dén dag. (Ens behov kan jo sagtens ændre sig fra dag til dag).

Der er forskellige modeller og mærker at vælge imellem, så det handler om at finde frem til den bedste rabbit vibrator. Det kan du blandt andet ved at benytte dig af kundeanmeldelser.

En af ulemperne ved rabbit vibratoren er, at den ofte kræver mange batterier af gangen, hvilket ikke er det bedste rent miljø- eller prismæssigt. Derudover kan det godt virke for komplekst at have mange forskellige programmer at vælge imellem.

Klitoris vibrator – fordele og ulemper
En klitoris vibrator er (sjovt nok) en vibrator, hvor der er meget stort fokus på stimulering af klitoris. Sådan en vibrator er altså til de kvindekønnede personer derude, som har brug for denne ekstra stimulans – eller blot nyder en mere intens oplevelse. Klik her og læs mere om klitorisvibratoren.

Du kan købe en klitoris i mange forskellige modeller, men ofte har de mange programmer med sig – og du kan endda få nogle vandfaste nogle, som du trygt kan hive med i badet.

Ulemperne ved klitoris vibratoren er, at de forskellige modeller ofte kan være ret dyre, og at den desuden heller ikke er så universel – det vil sige, at den ikke rigtig duer til pirring andre steder på kroppen.

Hvis man derfor gerne vil have en vibrator, der kan bruges til mange forskellige ‘opgaver’, må man nok hellere se dig om efter en anden variant.

Magic wand – fordele og ulemper
En Magic wand kan så absolut skabe ‘magiske’ øjeblikke for én, hvis den bliver benyttet rigtigt.

Der findes mange forskellige modeller på markedet, hvoraf nogle er vandtætte og andre ikke er det. Langt de fleste magic wands kan derudover genoplades, hvilket er skønt, fordi man ikke skal i gang med at rode rundt med batterier.

En af ulemperne (eller fordelene alt efter hvordan man ser på det) er, at det er en god ide at bruge vibratoren sammen med en anden.

Man har det nemlig med at rykke på vibratoren eller lette trykket (og dermed stimulansen) lige inden orgasmen – og det kan naturligvis tage lidt af nydelsen. Men hvis du har en partner til stede, som kan hjælpe dig med at holde presset, så er det jo ingen sag.

G-punkts vibrator – fordele og ulemper

En g-punkts vibrator er den sidste vibrator vi vil snakke om i denne artikel, men bare rolig! Vi har gemt en af de bedste til sidst. Find en g-punkts vibrator her.

Rigtig mange kvinder har fået meget nydelse ud af en g-punktsvibrator gennem årene, og det forbliver da også en sikker vinder. Med en g-punktsvibrator får du nemlig stimulans både indvendig og udvendigt – helt på samme tid.

Alt efter hvilken model, du benytter, kan der være mange forskellige programmer og dermed intensitetsgrader. Du har dermed god kontrol over, hvor hurtigt eller intensivt det skal være lige netop dén dag.

En g-punktsvibrator kan derudover naturligvis også bruges udelukkende til udvendig stimulans, hvis man ikke lige er i humøret til penetration.

En g-punktsvibrator er i dag blevet et af de mere populære slags vibratorer, og der findes derfor en del forskellige modeller derude i forskellige mærker.

Alle disse forskellige modeller ligger i forskellige prisklasser og har forskellige design. Du har dermed (nogenlunde) frit valg på alle hylder og kan vælge lige den, der passer godt til dig.

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou